לאור המצב

• פותח הנושא jeero
  • פורסם בתאריך

jeero

New member
לאור המצב ../images/Emo195.gif

נראה שהפורום קצת ירד למקלטים (די שקט פה..) אז בואו נבדוק מי כתב המלחמה האהוב עליכם? עם מי הייתם רוצים להנעל במקלט? או לרוץ על הגבעות בדרום לבנון? אני הייתי בוחר ביינון מגל, למרות שאני כמעט בטוח שצביקה יחזקאלי מתחת לחליפה מטפח שער חזה מרשים...
עכשיו אתם...

אני הייתי רוצה את אודי

השמנן החמוד מחדשות ערוץ 2 זה שמופיע בד"כ בפנל של חדשות יום שישי נידמה לי ששם מישפחתו זה סגל יאמי איזה שדרן לאכול אותו מראש ועד כף רגל(טוב לא לאכול רק ללקק)

ז י ק ו

New member
אין אין אין אין אין אין אין

אין כמו מנחם הורוביץ כתבינו בצפון הייתי מפחלץ אותו ושם אותו כדובי במחזיק מפתחות שלי

stefan10

New member
כן יש את החמוד הזה

הרזה שנראה כמו ילד בגבול הצפון לפעמים מצטלם עם הטנקים ברקע . נראה ממש זילזל קטן וחמוד.פשוט לטפח אותו.

jeero

New member
אתה בטח מדבר על שי חזקני

אני חושב שהוא הכי צעיר שם. סטפן זה הזמן לתרום למאמץ המלחמתי ולאמץ איזה כתב שטח בודד ... :)

stefan10

New member
לגבי חיילים

שניים מחבריי כרגע באימוץ חיילים לא בהכרח בגלל המלחמה ובנסיבות ובקשרים כאלה ואחרים. אז להזכירכם גם אני יודע לחבק בחם את צה"ל .אתם מוזמנים לנוח בגבעתיים.

jeero

New member
אתה חושב שמעשה

כזה יוכל להחשב כהטרדה מינית ?

jeero

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זו היתה אמורה להיות תגובה למה שזיקו רשם.. עכשיו זה סתם לא קשור לכלום..

ז י ק ו

New member
../images/Emo13.gif

עד כמה שאני יודע, פיחלוץ לא נחשב להטרדה מינית למרות שבנינו, לא היה אכפת לי להטריד את מנחם הגדול

ז י ק ו

New member
אנחנו אוהבים את כל הלוחמים והחיילים

אבל הדיון הוא על הכתבים הגבריים שיש לנו בטלוויזיה

jjaki

New member
אינני צופה בכתבים של החדשות

ולכן אינני יכול להשתתף בדיון
אני גם לא יודע מה שם של אף אחד... ולא מכיר אף אחד... לא נורא...

מוזר

מוזר שאף אחד לא רשם כלום על יעקוב יעקוב אילון כמובן בעיניי הוא מאוד סקסי יש לו משהו בפנים סקסי שכזה למרות הצלקת בפנים באזור השפתיים אבל בכל אופן אני הולך עם אודי סגל איזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה חתיך

Chubby21

New member
אני חייב להסכים עם ZIKO

אין על מנחם הורובויץ, שמנמן חמוד שכזה :)

dagystyl

New member
יש שני כתבים שמאוד מצאו חן בעיניי..

אבל את האמת אני לא יודע את שמם... וזה לא שלא התעניינתי בהם ממש... להיפף. סתם לא יצא לי לקלוט את שמם. יש אחד קירח שתמיד מדווח משטח צבאי עם טנקים מאחוריו... הוא ממש חמוד. ויש את הכתב הקצת יותר שמן שמדווח ממוקמות שבהם נפלו הטילים, הוא שחום כזה ודיי שמן, ממש חמוד מה שהייתי עושה להם....

למעלה