לאור המצב הנוכחי....

לאור המצב הנוכחי....

מיצי יפתח דיון שיפתור 4 דילמות ויסגור את השטויות האלו אחת ולתמיד! 1)האם לדעתכם שמות של מפורסמים מתים (או של אנשים שיש להם אותו שם כמו אנשים מפורסמים מתים) מקובלים? 2)גזעניות האם לדעתכם הפורום גזעני או שהכל יחסי והאם אתם תומכים בזכות הדיבור (לכל דבר) ? 3)האם אתם מרוצים מתפקוד המנהלים אנא נמקו.(אבי ואבי השאלה הזאת באה כדי לתת לכם תמונה כללית של השקפותיהם של חברי הפורום בנוגע אליכם) 4)האם אתם מרוצים מהפורום (אם לא נמקו ותנו עצות לא מעליבות לשיפור). תקנון: אבי ואבי השאלון הזה לא נועד לכם בבקשה לא למחוק אותו או להוסיף תגובה. מיצי מקווה שזה יפתור את הסכסוך המטומטם הזה סוף סוף! ולא להשאיר תגובות אחד לשני עכשיו כל אחד יכול להגיד את דעתו בלי שכולם "ישעטו" עליו. ובלי לקלל כדי שלא ימחקו את התגובות שלכם. בבקשה להגיב (כפוף לתקנון)

מיצי יענה ראשון ../images/Emo13.gif

1) כן. מי יודע אולי בכלל מתכוונים לדוד שקוראים לו ככה. 2)מיצי חושב שאם יש בפורום גזענות היא דווקא די מתונה. ומיצי תומך בזכות הדיבור כי אם יגידו משהו על מיצי אז מיצי ירצה שתהיה לו זכות להגיד מה שהוא חושב בחזרה. 3)לא כל-כך מיצי חושב שהמנהלים היו יכולים להיות קצת יותר נחמדים ולקבל דעות של אנשים אחרים חוץ משלהם. 4)מיצי מרוצה מהפורום.

Super Death

New member
תגובה

1)כן, זה אפילו לא מעליב אותם כי הם מתו כבר. 2)גזענות זה לא דבר רע, משום מה עושים מזה כזה ענין. 3)לא ממש, הם מוחקים כל הודעה שמעבירה ביקורת על קבוצה מסוימת. 4)הפורום סביר, אבל עוד מעט אני אעבור לפורום המאגניבים של הנוער העובד.

תשובות

1) בטח, כי הם רוצים שינציחו את שמם לדורות הבאים! 2) כן, כי אם אף אחד לא יגיד מה שהוא מרגיש וחושב, הדברים יעיקו לו על הלב והנשמה והוא יהיה ממש עצוב. 3) לא, הם מוחקים הודעות ללא סיבה מוצדקת, חוץ מזה חוש ההומור ל אבי (לא ההומוסקסואל) ממש גרוע. 4) לא, כי המנהלים מוחקים הודעות ללא סיבה.

Thanos

New member
תשובות

1.כן. 2.הפורום בכלל לא גזעני. 3.לא, הם לא נותנים לפרסם תמונות. 4.לא, כי ככה. עצה לשיפור: שאבי ואבי יתנו לי ולאורי וללקריץ לשלוט פה ויהיה הכי טוב.

תשובותיי

1) תלוי בשימוש שנעשה בהם. 2) חלק מהעמדות שנמחקו מהפורום גזעניות להחריד ופוגעניות להחריד. אני תומך במחיקה שלהן. 3) מרוצה מתפקוד המנהלים. 4) לא מרוצה מהפורום בגלל רמת הדיונים הנמוכה שבו, והדלות באנשים שיש כאן. אם כי יש הרבה פוטנציאל לשיפור.

iRoNiC BaBy

New member
תשובות...../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

1. אני חושבת שיש להם תהילה בזמן הפרסום אבל אחרי שהם מתים איתם מת השם- אלא אם כן הם היו אישיים חשובים- אבל ממש חשובים!!! (כמו אלביס)- מקווה שעניתי עם השאלה, אם לא לא הבנתי אותה
2. כן הוא דיי גזעני אבל פחות- הוא היה ממש גזעני לפני כמה זמן!!! ואני תומכת בזכות הדיבור אבל אני מאמינה שצריך להבין את רצון האחרים ובעיקר רצון הרוב!!! 3. בהחלט! הם עושים את העבודה שלהם ומנסים לרצות את רוב חברי הפורום- בעיקר מנסים לעשות צדק! וזה חשוב
4. מרוצה? מזתמורת מרוצה? אני נמצאת פה לא? אני אוהבת את הפורום כמה שאפשר לאהוב אותו אבל לדעתי אפשר לשפר אותו כדי שיותר יהנו ממנו

למעלה