לאור היענות נמוכה ... מפגש הפורום נדחה. אני בטוחה שעוד נמצא הזדמנות להפגש
S ssyוM New member 3/10/07 #1 לאור היענות נמוכה ... מפגש הפורום נדחה. אני בטוחה שעוד נמצא הזדמנות להפגש
1 123נעמי New member 4/10/07 #2 נמצא זמן מתאים - חייבים../images/Emo9.gif נגמור עם החגים החופשות והארוחות המפוצצות נחזור לשיגרת החיים נחזור עם כוחות חדשים לשיגרת הפורום ונארגן מפגש. חג שמח
נמצא זמן מתאים - חייבים../images/Emo9.gif נגמור עם החגים החופשות והארוחות המפוצצות נחזור לשיגרת החיים נחזור עם כוחות חדשים לשיגרת הפורום ונארגן מפגש. חג שמח
ה האדרים New member 4/10/07 #3 אולי חנוכה ... עד אז יחזרו נציגינו מחו"ל (עם פאזלים חדשים והרבה חוויות) תמיד יש שישי אחד פנוי - לא?
מ מממאיה35 New member 4/10/07 #4 בנתיים כיף לי פה ../images/Emo13.gif לא בטוחה שאחזור.. חח סתם סתם אחזור בטח אחזור אבל אולי אאריך את השהות באיזה שבועיים מעבר למתוכנן, ע"מ להספיק ולהיות בכריסמס בניו יורק.. אם כבר בניו יורק, אז לא הגיוני לעזוב שבועיים לפני, נכון? חג שמח!
בנתיים כיף לי פה ../images/Emo13.gif לא בטוחה שאחזור.. חח סתם סתם אחזור בטח אחזור אבל אולי אאריך את השהות באיזה שבועיים מעבר למתוכנן, ע"מ להספיק ולהיות בכריסמס בניו יורק.. אם כבר בניו יורק, אז לא הגיוני לעזוב שבועיים לפני, נכון? חג שמח!