לאור הזכרונות

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
לאור הזכרונות

11/01 מילים מלאות מתק.... אתה עושה לי נחמד באמצע השקט בבוקר אומר "בוקר טוב" הקול הרגוע עם שמץ של מתק בערב אומר "ערב טוב" במקום בקירות, להביט ולתמוה שומעת אותך במכשיר במקום לעלות על מונית ולנסוע שומעת אותך שמסביר האם מחמאה זו, או אולי הזייה להיות תקועה בראשך האם יש לשמוח, או להיות אדישה הן לא ראיתי אותך אבל אתה עושה לי נחמד באמצע השקט מעלים מעט מצוקה הקול הלוחש מילים מלאות מתק גם אם כל העסק , בדיחה.

RUTYAN

New member
מגי, מזלך שאת לא לידי

הייתי מחבקת אותך ולא אני לא לסבית......

עשית לי נחמד על הבוקר ../images/Emo42.gif

ומשו בשבילך לדרך....,להתחיל את היום ברגל ימין
בדרך לאיתקה / קאופוס ===================== אם אתה יוצא אל הדרך לאיתקה בקש שיארך מסעך מאד שופע הרפתקאות, שופע דעת, אל תירא את הלסטריגונים והציקלופים ולא את פוסידון הזועם... אם רק בנפשך לא תעמיד אותם לפניך. בקש כי מסעך יארך מאד, כי בבקרים יפים מאד של קיץ, תיכנס באפלה, בחדווה רבה כל כך לנמלים שלא ראית מעולם.... עליך לבקר בהרבה ערי מיצרים ותמיד ללמוד מאלה שיודעים. וכאשר תגיע לאי שלך כשאתה זקן ועשיר בכל הדברים שלמדת בדרך, אל תצפה שאיתקה תעניק לך אושר. איתקה תעניק לך מסע יפה. אלמלא היא, לא היית יוצא אל הדרך. היא לא תוכל להעניק לך יותר וגם אם תמצאנה ענייה, לא רימתה אותך. וכאשר תשב חכם ורב ניסיון, אז תבין היטב מהי איתקה.

magy

New member
תודה בנוווווווווווהווווווווווווווות

אם זה מה שיעשה לכם טוב על הבוקר...... אני מוכנה להביא עוד שיריהיייייייייייים.......... אבל..........לא מבטיחה לכם אהבות שמחות......... מוכנים גם לשירים עצובים????

magy

New member
שיר לתפארת חיי הנשואין

9/96 לאשתו ..של ..כל העולם.. האם את שומעת קולות בלילות או שמא מהר את נרדמת ? כשהוא מתקרב ונוגע קלות אפילו אינך מתחממת האם את חושדת בתוך מיטתך שאת יצועו, רק את חולקת ? האם את חושבת שאין מלבדך קורה שגם את מפקפקת ? האם התעורר בך חשד ולו קל שאני ביניכם לפעמים ? אולי את עוצמת עיניים בכלל ואז לא רואים לא שומעים ? האם לא הבחנת בפניו הרגועים אחרי שחזר מריצה ? האם האמנת שהכל בסרטים בעלך לא בנוי לבגידה ? האם את משלה את עצמך בבקרים שסירב כי היה רק "עייף" ? האם את טיפשה כל מרבית השנים ושכחת מה עושה לו קצת כיף ? אינך היחידה שלה הוא מכאיב גם אותי הוא עזב לעתים את כלום לא שואלת הוא כלום לא משיב הידד לחיי הנשואים...

דניאלה1311

Active member
מנהל
אוי מאגי, איפה מצאת את זה כמה שזה כאב לקרוא את זה, מאגי מאגי, איפה מצאת את זה. אני נאנחת.

magy

New member
מצאתי????????????????

אילו מצאתי הייתי כותבת את שם הכותב........... לא מצאתי.........כתבתי............. יש לי כמה מאות שירים..........שכתבתי...... אני לא מעתיקה........אני כותבת............

דניאלה1311

Active member
מנהל
סליחה, ועוד פעם סליחה לא ידעתי, אני על הברכיים, מבקשת סליחתך. את כותבת נפלא. תודה.

magy

New member
גם אני על הבירכיים

להודות לך על המחמאות............
PPPPPPPPPPPP

israel7

New member
מגי יקרה,,,,../images/Emo24.gif

א ם ה כ ש ר ו ן ה י ה ד ש א ה י י ת ב ל ו מ פ י ל ד המשיכי כך,,,,

israel7

New member
זה צריך להיות כך,,,

א ם ה כ ש ר ו ן ה י ה ד ש א ה י י ת ב ל ו מ פ י ל ד המשיכי כך,,,,

magy

New member
בלומשטיין, בלומשטיין........

הלו, בלומפילד.......לא ........זה בלומשטיין............ (הגשש)

magy

New member
כנס

אל הכרטיס האישי שלך בתפוז..... בתחתית הדף יש מקום לחתימה אישית..... ושם רשום מה שבא לך.......... גם אייקון.....מה שעולה בדעתך....

שיר לתפארת

מאגי - האם בעלה של אשתו של מסכים איתך? האם היא באמת עוצמת עיניים או מעמידה פנים - בתקווה שהשגעון ה"רגעי" יחלוף לו?

היי ../images/Emo13.gif

לא יודעת על מי לרחם על המאהבת או אשתו. האם את רואה טרה נוסטרה בערב? על תגידו תת רמה אנשים מאוד יפים וסיפורים דומים לשלכם ,נוגע ללב .

למעלה