לאור הדיונים פה

betty281

New member
לאור הדיונים פה

אני חייבת לשאול דאלה שמסקרנת אותיייי ביל וסטפי היו ביחד????? מתי??? ולמה לא הזכירו את זה??? זה תמיד היה ניראה וגם ביל אמר פעם לליאם שהוא מעדיף את סטפי מאשר את הופ אז התבלבלתי לגמרי מי יכול לעשות לי סדר בבלאגן בראש?

ohadcarrington

New member
אכן, ביל וסטפי היו יחד...

בקצרה, ביל השתלט על פורסטר, סטפי רצתה לקבל את פורסטר חזרה ולכן פיתתה אותו אחרי שהוא מינה את קייטי (שהוא היה נשוי לה בזמנו) למנכ"ל פורסטר ואז סחטה את קייטי כדי שתחזיר את פורסטר לפורסטרים...
הרבה אהבה, לא הייתה ביניהם, לעומת סטפי וליאם שראו שהם היו מאוהבים והתחתנו ושרדו (יחסית) כזוג נשוי...
&nbsp
ובנימה קצת אחרת, ברוכה הבאה לפורום
את צופה בפרקי הארץ או ארה"ב? ונשמח אם תגידי לנו איזה דמויות את אוהבת במיוחד ואלו דמויות את לא אוהבת...

&nbsp

betty281

New member
אז זה נשמע

שלא היו פה רגשות מצד סטפי... ממש הזוי!!!! טוב האמת שהכל יכול להיות ביפים והאמיצים... אני צופה בפרקי הארץ היו לי המון הפסקות ובשנתיים האחרונות אני רואה קבוע יש הרבה דמויות שאני אוהבת אבל בעיקר את ליאם אני נורא אוהבת את הטוב שבו שגם אם קורה מצב שהוא צריך להיות מניאק הוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר ומתחשב בכל הצדדים לגביי הדמות שאני שונאת היא קווין יש רגעים שבא לי תחבק אותה כי היא בסהכ מסכנה אישה שאין לה מערכת יחסים יציבה ואוהבת היא הופכת להיות ממורמרת מקווה שדיקן ימשיך להשפיע עליה קצתתת לטובה

ohadcarrington

New member
גם אני אוהב את קווין...

במיוחד שהיא השתנתה מאז שהיא עם דיקן אז היא תמיד שמחה ומאושרת ורק מידיי פעם יש לה יציאות משוגעות (שזה דבר טוב
)....
&nbsp
מה דעתך על ברוק?

betty281

New member
בתור ילדה

כשהייתי רואה את הסדרה הייתי שונאת אותה ומאוד אוהבת את טיילור הייתי מתה עליה!!!! כשחזרתי לראות לפניי שנתיים פתאום אני התאהבתי בה... יש בה הרבה דברים מעצבנים אבל בסך הכל אני מאוד אוהבת אותה

למעלה