לאור הביקוש

Ofer Tal

New member
לאור הביקוש

אפתח דיון חדש בנוגע לעובדה שלי ורק לי ולאריאל יוצאים 20! פשוט 20 חניכים, שזה להזכירכם החוג הכי גדול בתנועה ,בארץ , בעולם, בגלקסיה, במימד! אז כולכם יכולים לעמוד על רגל אחת תלויים מהתקרה ומצדי גם תזמזמו מנגינות יווניות , כי לי יש 20 ולכם לא! רוני , את במיוחד!

ronikalush

New member
אוי האכזבה, אוי

עופר אני חוששת שפשוט איבדת את הטאצ'.. לך לך תלמד ביולוגיה.. יא די ג'י של כיתה ג

t o k e r R

New member
עופר טל...

אני מצתרף לרוני,איבדת את הטאצ' וזה קרה מאז שירדו לך השערות מהראש אין לך מוג'ו וזה עצוב... אז לך לך תקים איזה מערכת הגברה למועדון 50 + יא שפוט של הניה. ובקשר ל-20 חניכים, די זה חרוש כמעט כמו הקטע של סבלימינל מיום טוב. נ"ב לטיול אתה ואריאל תביאו מדר פאקר שוקו קארלו מן, יה יה יה (עם ואפלות כןואפלות זה טעים זה מזין זה וואו)...

Ofer Tal

New member
לטוקר המתוסכל

לך תלמד למתכונת באזרחות יא מושפל , ואם אני השפוט של הניה אז אתה כמו הטישו של אילן אז אין לך מה לדבר, לך תתלה פליירים בזמן שאני אהיה בטיול, ורוני לך אני מציע לתרום מח עצם כי יש סיכוי שזה ירגש את החניכים שלך והם יבואו לטיול , או שלא.....

ronikalush

New member
עופר לא כואבת לך הלשון?

לא כואבת לך הלשון מללקק כל היום לעצמך את התחת חומד? תשמע.. אני לא עושה כאן השוואות בין ילדים בכיתה ה' לילדים בכיתה ז'.. כי י ש הרבה הבדל. הבעיה היא שאצלך קשה לי להגיד את זה כי יש אצלך מספר חניכים שאני פשוט לא מצליחה להבין.. אבל על זה נדבר בארבע עיניים..או יותר נכון בשש עיניים אני פשוט כל כך מפחדת להיות איתך לבד (שמעתי התחלת להתאמן יחד עם גילי הדבה הזאת)..אז... חכה חכה עופר היום שלך קרב ובא

../images/Emo124.gif19../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo97.gif

יחי ההבדל הדק

למעלה