לאור בקשת הקהל הרחב.

MexMex

New member
אין דבר כזה מיכל דלק בהזרקה...

זה תהליך הרבה יותר פשוט, שנקרא ניפוח. סדר גודל של הכנת תבנית פשוטה - 10-20 אלפי דולרים...ללא עלות התכנון, כמובן, וללא עלות השכרת מכונה וחומר גלם... M.

enigo

New member
נווט כבר לא תהיה...

עוד פעם, מהתחלה. עד היום הטענה היחידה לטובת מיכלי מתכת באופנועים ס-ד-ר-ת-י-י-ם, שאני מכיר, היתה האפשרות לפקק ננעל. אם אפשר לשים כזה במיכל פלסטיק, אז למה עוד קיימים מיכלי מתכת?

45degrees

New member
to amortise = לממש בשיעורין

יענו: המפעל השקיע כסף ברצפת ייצור/קו ייצור למיכלי דלק מסוג מסוים. מגיע אניגו ורוצה מיכל דלק מסוג אחר. המפעל אומר אין בעיה, קודם נמשיך לייצר מיכלים בשיטה הקודמת, עד שנרוויח רק על המיכלים את עלות הקמת קו הייצור של המיכלים. אח"כ (אם נחליט להשקיע כסף באמצעי יצור אחרים) נתחיל לייצר מיכלים בשיטה אחרת. מיכלי דלק הם לא דוגמא מספיק טובה. אולי הדוגמא הכי טובה היא עניין המתלים הקידמיים באופנועים. אף מפעל שפוי בקנה מידה נורמלי לא יכול להתעלם מההשקעה באמצעי ייצור למזלגות, ולהתחיל להשקיע באמצעי ייצור נוספים למתלים אלטרנטיביים. זו לא הסיבה המרכזית, אבל אחת הסיבות בגללה ממשיכים לראות מתלים מסוג מזלג טלסקופי על אופנועים למרות שמבחינה הנדסית הם פתרון גרוע ביותר (הקשר למיכלי הדלק מפח לאופנועי שטח).

enigo

New member
נו באימת....

הרי כדי ליצר את מיכל הדלק של הדרוזי, היו צריכים להקים קו חדש, וכבר הקימו אחד שמייצר מיכלי פלסטיק (ראה ערך ה-E), אז למה טרחו עם הקו למיכלי מתכת? מה היתרון שלהם? אמורטיזציה לשערות התחת שלי... תשובות! לא משחקי ניחושים
רק אל תעלב לי עכשיו... אני עוד צריך עזרה עם האופנוע...

45degrees

New member
המממ... 2 קוי יצור לאותו מיכל?

אולי - אפשרות גימור יותר "יפה" ויזואלית - צבע מטאלי וכו'? זה ישפיע במכירות של דו"ש יותר מאשר במכירה של כלי מקצועי לשטח? כמובן שזה ניחוש מחושב/פרוע (מחק את המיותר)

שחריקו,הנשמה תוהה אם להרכיב סט SM

על ה 200 ROYAL שלה...בגדול היא מתעצלת |אייקון של נשמה מפוהקת| היא גם לא זוכרת איפה המתאם לקליפר לדיסק הקדמי. בשבועות האחרונים שופצרה כרכרת החליל MOBIL ששודרגה לרמת כרכרה מפוארת,ספוגת כבלי נאופרן משוריינים פנסים חדשים הספונים בתושבות שנבנו/נקדחו במיוחד (מינימליזם היא האוריינטציה שהובילה) ועוד מרעין ביישין... יום שישי אני אקפוץ אליך לומר שלום.

r929

New member
כבעלים של 625

אני יכול להוסיף ולתקן. 1. גם אגזוז אלומיניום, הוחלף בעוד יותר קל
(500ג"ר( 2. שלדת הזנב לדעתי מברזל (דגם SXC, אולי בSMC מגיע אלומיניום) 3. מיכל דלק של 2.2 גלון, מה זה ליטר?
4. אין מאוורר. 5. נכון 6. קיים נרתיק פלסטיק, אם לזה אתה קורה "ארגז כלים" 7. נכון 8. בשנת 2003 הגיעו לארה"ב עם מיקוני וללא FCR, עלה לי 400+$. 9. אין בלנסר, לפי מיטב ידעתי- המקסמקס יתקן
. ובגלל כל הסיבות האלה בחרתי ב625, מה שעוד שכחת, ה625 יותר זול מהLC4. מוזר מאוד שלא מביאים לארץ.

yogev klx300r

New member
בוא'נה מצ'פרים אתכם בטירוף שם הא../images/Emo35.gif

לגבי סעיף 6, למה בארץ לא נותנים את האופנוע עם בובה מתנפחת

medwow

New member
EPS...

מערכת "ירוקה", בגדול מפחיתה זיהום אוויר. keihin.html#FCRMX target=_blank>FCR - קרבורטור מית keihin.

Hell ad

New member
אז אפשר לוותר על הEPS?

(אם אני לא מחובבי איכות הסביבה כן...) ולא הבנתי מה זה הFCR, הקישור התפקשש לך או משהו נראה לי.

medwow

New member
אכן, אפשר לוותר על ה EPS...

ו FCR זה סוג של קרבורטור מבית KEIHIN. בדר"כ כשאומרים את המילה הזו ליד החבר'ה של הסופרמוטו אז הם מיד מתחילים לרייר.

למעלה