לאורלי 2

לאורלי 2

לאורלי :אין זה חשוב מם שמי הוא כזה או אחר כמו שאמרתי אני רק מרחף להנאתי ואומר דברים שמפריעים לי באמת . ולעניין - בידקי בבקשה מי ארגן את תחרות \ מפגן עוד יאיר השחר 2002 ובאיזה מקום הוא זכה . אינני בא להגיד שזכה בחסד חס וחלילה אך כדאי מאוד שמי שמתנדב לארגן תחרות ( ועל כך מגיעה לו תודה גדולה ) יהיה זה שימנע מלהשתתף , כך זה יראה הרבה יותר טוב . קחי לדוגמא את מפעל הפייס . האם הבכירים מורשים להשתתף בהגרלות ? התשובה היא לו לו ולו. וגם לא בני משפחה ממדרגה ראשונה .זה משדר אמינות רבה בהקשר לרלונטיות של האמור לעיל . לילה טוב .

אורלי 2

New member
"עוד יאיר השחר"

למרחף להנאתך, לדעתי זו הדוגמא היחידה שתוכל למצוא לכך שמישהו שניהל תחרות גם השתתף בה. כמו שאתה יודע לא הייתי לצערי ב"עוד יאיר השחר" האחרון ולכן לא היה לי מושג לגבי זה אך מה שברור הוא שהטיעון שלך לגבי תחרויות בטוח לא יכול להישען על תחרות אחת שבה הי מקרה כמו זה לעומת כל השנים שבהן זה מעולם לא קרה. אני בטוחה שגם כאן זה היה אך ורק בגלל ה"קלות" שבה אפשר למצוא מתנדבים על מנת לארגן תחרויות . זה באמת מקרה יחיד בדורו ואם זה מה שעזר לתשובה לכוון יותר טוב את שקיות החול שלו - נהדר אולי שנה הבאה יהיו יותר מתנדבים. זו דעתי ואני מקווה שאני צודקת!

למעלה