לאורית מפציר

אוולין2

New member
לאורית מפציר../images/Emo66.gif

שלום לך אורית רציתי לשאול אותך שאלה בתור רקדנית שמבינה רציתי לדעת איפה אפשר לקנות חליפות של ריקודי בטן? אני תלמידה כולה כמעט שנתיים וכבר דודה שלי רוצה שאני ירקוד בחינה של הבת שלה ואין לי חליפה וחשבתי לקנות אני לא רוצה לקנות חליפה יקרה כי בין כה אני לא הולכת להופיע שוב אני מאזור חיפה וחשבתי שתוכלי לעזור לי איפה אפשר לקנות חליפה ושהיא לא תהיה כל כך יקרה.
אוולין

tlingit

New member
עד שאורית תמצא רגע לענות ../images/Emo8.gif נסי

לבדוק את המידע בלוח 'מכירת ציוד וביגוד' - מגיעים דרך הקישור 'לוחות' שבפס הכחול בראש העמוד. אספנו שם כמה וכמה המלצות איפה אפשר להשיג תלבושות ריקוד

יונת10

New member
בחיפה יש את סוזט זמיר../images/Emo68.gif

אני אמנם לא תפרתי אצלה חליפה אבל ראיתי הרבה נפלאות ומטפחת אגן שקניתי אצלה כבר 4 שנים לא זז ממנה חרוז או חוט- שזה די נדיר אצלי 04- 8386769 בקשר למחיר
אין לי מושג... בהצלחה

הי אוולין

כמו שיונת המליצה, סוזט היא כתובת מצוינת, באתר שלי יש תמונות של חליפות שהיא עשתה שהן מלאכת מחשבת- זו שבדף הבית לדוגמא (הירוקה) , סגול- לילך עם זהב, לבנה רקומה פרחים (את שתיהן העברתי הלאה לאביגייל) ויש עוד הרבה דברים שהיא מאד טובה בהם, כמו רקמות עדינות על שמלות, הכנת מטפחות מיוחדות. לגבי המחיר- תסדרי איתה, זה לא זול , אבל שווה ומחזיק מעמד הרבה זמן, ואני מאד מקווה שאם את משקיעה- אז זה בהחלט לטווח ארוך, שתמשיכי לרקוד! ובכל זאת, אם תשימי פעמייך למרכז תוכלי למצוא דברים יפים במחיר סביר אצל גליה משרקייה (טלפון שלה בלוח). בהצלחה.

asi haskai

New member
אוולין תשאלי אותם.....למה.........

הם לא מליצו על המעצב שתופר לכול הרקדניות הנחשבות בארץ..... אולי אם תתעקשי יותר ותלחצי אז הם יתנו לך אבל רק אם את רוצה בגד ריקוד כמו בחלומות........שלך בהצלחה המעצב

tlingit

New member
../images/Emo13.gif הי אסי, כיף לראות אותך פה

אוולין (או כל מי שמחפש/ת) - הטלפון של אסי נמצא בלוח מכירת ציוד וביגוד (יחד עם כל שאר המידע) כל המידע בלוח מכירת ציוד וביגוד נמצא שם כהמלצה של בנות הפורום

למעלה