לאוריאנה מתאנה

פלמונית

New member
לאוריאנה מתאנה

אוריאן מתוקה. קודם כל שתהייה לך שנה עם הכי הרבה אהבה ושמחה בלב. רציתי לשאול אותך אם יש אופציה לשנות את הפגישה למחר , כלומר שבת. בכל מקרה , אני מקווה לפגוש אותך בערב כרגיל. ביי תאנה

אוריאנה

New member
גיסתי האהובה

דותן ביקש בלי שירים (אונה לך ואונה לך, דותן) אבל יפעת ביקשה עם וכמובן הנשים מנצחות, אז הנה: להתראות, חבר, היה שלום. אצלי בפנים כבר אין לך מקום. אצלי הוא הצטמצם והצטמצם ללא הכר. היה שלום, ידידי, מצא לך מלון אחר. ... ובקשר לפגישה כבר דיברנו ועוד נדבר.

nils2

New member
ובכן-שלום שלום וחג שמח לכולם

באתי לבדוק את מצב הרייטינג שלכם, וחברה אני מוכרחה לומר-שאתם חייבים להשתכלל! מה זה השירים המלנכולים הללו ערב חג? מי שעצוב מוזמן אלי!

רוית^

New member
אריאנה, יפעת ודותן

קראתי בעיון את פינג פונג התכתובות שלכם. עם כל הכבוד, הרשו לי להעיר לכם, חברי פורום ותיקים ממני. דותן, לא יכולה שלא להסכים עם יפעת לגבי אופן הביקורת. יפעת, לא יכולה שלא להסכים עם דותן בשאלת המהות. נהנתי לקרוא בערב החג את השיר `` המלאנכולי ``. נעים לדעת כי בין חברי הפורום ניתן למצוא בעלי מצפון חברתי (או אולי אנשים החיים כבתיאור....) לסיכום, ידידי המלומדים, דרך ארץ הינה דבר חשוב ונאצל, והינה אבן דרך בכל חברה . המשיכו לכתוב, לבקר, להביע דעתכם. הינכם מזינים את הרוח המיוחדת של הפורום. ולך אוריאנה יקירתי, (לא, לא שכחתי אותך), שנה טובה ומצוינת. רק טוב. (גם לך , דותן.)

אוריאנה

New member
גיסתי האהובה

דותן ביקש בלי שירים (אונה לך ואונה לך, דותן) אבל יפעת ביקשה עם וכמובן הנשים מנצחות, אז הנה: להתראות, חבר, היה שלום. אצלי בפנים כבר אין לך מקום. אצלי הוא הצטמצם והצטמצם ללא הכר. היה שלום, ידידי, מצא לך מלון אחר. ... ובקשר לפגישה כבר דיברנו ועוד נדבר.

למעלה