לאוריאל מעוז...

לאוריאל מעוז...

אף פעם לא ביקרתי בפורום הזה, אבל קראתי כמה מההודעות פה, ועל האסון שקרה לך ולמשפחתך, אני לא מכיר אותך אבל אני מרגיש הלם וצער, מפני שאני לא יכול לדמיין לעצמי שאאבד את אחותי,ורק המחשבה על זה נותנת לי הרגשה של פחד ועצב, תמשיך להיות חזק ,ואם יש לך משהו לומר ולספר, תדע שאני קורא(אולי זה לא משהו ,אבל בכל זאת) מאחד ששואל

אחד ששואל היקר

ברוך הבא לפורום רייקי. אני מאחל שתפסיק לדמיין מחשבות שליליות ולהכנס לפחדים ועצבות. כל אדם לפני היוולדו הוא בוחר את הוריו, סביבתו הקרובה, על מנת להגיע לשלמות העניין שלשמו הוא בא לעולם. בגמר עבודתו בעולם הזה הוא חוזר לעולם האמת והאור. כך גם אחותי היא סיימה את תפקידה וחזרה לשם. הנך מוזמן לתהות לשאול לכתוב לענות להתעניין לשמוע ללמוד וללמד כמו כל אחד מאיתנו כאן בפורום. אור וטוב אוריאל מעוז

matilda

New member
שאלה קטנה....לאוריאל

גם אני חדשה בפורום, התחלתי קורס רייקי לא מזמן - זה עשה טוב לאותו היום וקצת ביום שאחרי, וזהו. איך באמת אפשר להרגיש את האנרגיה הזו שנקראת רייקי? ועוד דבר - אתה אומר שברגע שאדם סיים את תפקידו בעולם הזה, הוא חוזר לעולם האמת והאור. כלומר - נפטר. אז איך אתה מסביר מוות של תינוק שעדיין לא הספיק, מן הסתם לבצע תפקידו בעולם הזה? ומה עם רצח ותאונות, לא עלינו, האם גם זה אומר שאותו אדם סיים את תפקידו בעולם הזה? אשמח לקבל תגובה!

תשובה קטנה... למטילדה ../images/Emo13.gif

אם הרגשת את הרייקי ביום הראשון וקצת ביום שאחרי אין סיבה שלא תרגישי אותו בכל עת שתשתמשי בו. לגבי מוות של תינוקות - מי אמר שלא הספיקו מן הסתם את תפקידם? מי אמר שתפקידם הוא לחיות הרבה שנים? אולי כל תפקידם היה לחזור לX זמן מוגבל על מנת לתקן משהו, לגרום לאחר ללמוד משהו, או כל תפקיד אחר. כנ"ל לגבי רצח ותאונות ישנם דברים שמעל לידע שלנו והלוואי והיו לי תשובות זה היה פותר לי מס´ בעיות בחיים (כמו אובדן אחותי) אך על זה מברכים את הברכה "ברוך דיין האמת" על מוות של אדם קרוב עליו מתאבלים. אני מאמין באמונה שלמה בבורא עולם שדן אמת גם אם לי זה לא ברור בראייתי האנושית. ראינו בתנ"ך סיפור דומה עם אברהם אבינו ששרה ביקשה ממנו לגרש את הגר וישמעאל למדבר. אברהם לא רצה לעשות זאת בגלל שזה לא מוסרי לזרוק אם ובנה למדבר ביודעו כי ימותו שם. ובורא העולם אמר לו שיבצע את מה ששרה אמרה ולגרשו ואברהם ביצע זאת. אברהם אבינו בראייתו האנושית המוגבלת לא ראה כיצד הבורא מכוון כל דבר לכיוון היעוד הנכון של אותו אדם, הגרוש נועד לכך שישמעאל יבקש מהבורא את ישועתו ואז הוא בירך אותו ונתן לא את כל צורכו במדבר. לכן עלינו מוטל לעשות את המקסימום כבני אדם לחפש ולהעמיק ברוחניות כדי לנסות ולו במעט להבין ולהתקדם לקראת עתיד טוב יותר ולהשאיר את דין האמת לבורא עולם שיכוון אותנו בדרך הנכונה. אור וטוב אוריאל מעוז

matilda

New member
אוריאל,

קודם כל תודה רבה, הדברים שכתבת מאד מעניינים! דבר שני, רק אחרי שכתבתי את ההודעה, קראתי את כל מה שכתבתם פה - אתה וחברי הפורום האחרים. ממש כאב לי לשמוע על אחותך ז"ל. קראתי את הדברים ודמעות זלגו מעיני.. אני שולחת לך
ומקווה שתתחזקו אתה ומשפחתך ולא תדעו עוד צער. בהמון אהבה,
matilda

למעלה