ל'אוקיסטן

עלעל1

New member
ל'אוקיסטן

רציתי לשמוע מכם על החברה הזו? טובה? איכותית? ואם יש המלצה ספציפית למוצר ייחודי כלשהו...

yoelnd

New member
לוקסוס

היי חברה מעולה צרפתית הדוגלת במוצרים טבעיים בלבד! ישנם כמה סוגים חלק על בסיס מוצרי זית וחלק הינם על בסיס חמאת (ברח לי השם...). המוצרים יקרים אולם מעולים!!!! בבריאות טובה!

art minded

New member
על בסיס חמאת קריטה...

בהחלט מוצרים מצויינים באיכותם. יש להם גם קרם לשפתיים כנגד יובש שהוא מעולה. ובחנויות של ל'אוקסיטן יש הרבה סוגים של קרמים ומוצרי טואלטיקה אחרים שיכולים על בסיס של צמחים שונים.. לא רק על בסיס קריטה ושמן זית. בקיצור למי שאוהב מוצרי טואלטיקה טבעיים - לא הייתי מהסס בכלל להכנס לחנות של ל'אוקסיטן. אני גם מאוד אוהב את הקרם אחרי גילוח שלהם. מאוד מרגיע את העור לאחר הגילוח. וזהו מספיק לדבר עליהם.. תיכף אני אתחיל להישמע כמו מישהו שמשווק אותם או משהו כזה
יש גם עוד חברות טובות....

art minded

New member
בחנויות של החברה - יש גם ב...

דיזינגוף סנטר וגם בכיכר המדינה. בכיכר המדינה הם נמכרים גם עם מוצרים של אסטבן, שזאת חברה אחרת מצויינת של מוצרים טבעיים. ניתן להשיג ל'אוקסיטן גם ברשתות הפארם ובבתי מרקחת פרטיים. אבל לאלה אין את כל המגוון.

ADH2003

New member
במוצרים של ל'אקסיטן

יש חמאת שיאה (מקווה שלא טועה באיות) חמאה מעץ השיאה...עשירה מאוד המוצרים מומלצים מאוד - מניסיון רק בריאות

למעלה