לאוקינוס

יעל :-)

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי!! מזל טוב!!!

חה חה חה... ברגע הראשון חשבתי שאני ב"דרך הלוחמים"

deep ocean

New member
תודה לשלושתכם ../images/Emo13.gif

ובכל בעיה אתם יכולים לפנות אלי (לשרשור, או כל דבר אחר), למרות שהשם שונה לצוות לחיות בהרמוניה.

soulbird

New member
יש לי משהו קטנצ´ק לומר על הסקר

היה לי קצת קשה לענות כי היו שם שלושה תשובות אקטואלים למעני והייתי צריכה לבחור רק אחת. אז התשובה שלי לא ממש מדויקת יום קסום לנו

ירון-מ

New member
אני מסכים עם זה

לשאלה כזאת חייבים או לתת אופציה של רב תשובות או תשובות שכוללות כמה אלמנטים. אבל עניתי בכול זאת כמיטב יכולתי וגם ממני מזל טוב

deep ocean

New member
הי ציפור וירון ../images/Emo13.gif

אני מבינה למה אתם מתכוונים. אגב, איזה תשובות רציתם לאחד? תשמעו, בגלל זה כתבתי את המילה בעיקר. הנקודה היא שתמיד יש משהו עיקרי שמניע אותנו, ואליו נלווים דברים נוספים חשובים לא פחות. שיהיה לכם יום כיפי!

soulbird

New member
דיפ אושן (פשוט לא בא לי לכתוב את זה

באנגלית ) אצלי התשובה היא שילוב של רצון לכושר\ בריאות הגנה עצמית ושיפור ביטחון עצמי אגב עוד דבר זה שיפור ביכולת הריכוז שליטה עצמית @@@ דרך אגב@@@@ אומרים ילילדים עם ליקויי למידה כדאי ללמוד אומנות לחימה מי שרוצה הסבר שיומר ואני אכתוב פה משהו קצר אין עיקר הכל זה שילוב של של הרבה גורמים הברבה אור ובריאות ציפור

אני רוצה הסבר!!

אני לא גיליתי לאף אחד מפה, אבל לי יש לקות למידה ממש קטנה!! הנה הודתי!! את יכולה לפרט! אני רק יכול לומר שאומנות הלחימה שינו לי ממש את החיים ואני נורא שמייח!!!!

למעלה