לאופיר שלי

לאופיר שלי

אופיר , זה המכתב הראשון במספר שאני כותבת עבורך . אופיר , מי כמוך יודע כמה אני אוהבת ואולי עדיין לא הרגשת את מלוא עוצמתו של הרגש . אופיר , לפעמים אתה פוגע במקום שאוהב אותך , לפעמים אתה לא שם לב ואתה דורך בכוח , לפעמים אני מרגישה שאני כמו פטרייה קטנה ליד פטריה גדולה שצילה מאיים עליי, לפעמים הלב רוצה ולא מקבל דבר . יש שאתה משתיק אותי ללא הרף ומבטל את דבריי ,כמעט באשר הם , יש שאינך שם לב שאני זקוקה לך , יש שאתה הולך ולא חוזר או אומר ביי בלי לחכות לתשובה מבלי להבחין שיש עוד מישהו שמחכה על צידו השני של הקו . לעיתים אתה מחליט ומי אני שיעורר חלוקה . ואתה מכיר אותי המון זמן אתה יודע את כל החולשות שלי יותר טוב מכולם , במקום לעשות מהן משהו אחר אתה מעצים אותן אתה מנצל את החולשות שלי מולך . ואל תגיד לי שזה טבעי ושאני נותנת לכולם להרגיש שאני חלשה אני חושבת שאתה יותר מכולם צריך לראות את זה אחרת אתה מעולם לא צריך להיות לי מכשול . אופיר , לאחרונה אני שומעת ממך המון מילים כאלה של אם אני לא ישתנה אז אין טעם להמשיך ככה אתה מציג בפניי אופציה שעומדת מולך האופציה של ללכת בנפרד מרקדת מולך מאיימת עליי . אם אתה מרגיש לא נוח בבקשה אל תהסס . אופיר אני חושבת שאתה צריך לעשות לי את החיים קלים כי זה בכיף שלך ויש לי מיליון ואחד דוגמאות איך אתה לא , מאידך אני ועוד איך כן . אופיר , תתייחס אליי כאל שווה עלוב אפילו לבקש .

sidi

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo42.gif

תראי, הבנתי שאת מאוד אוהבת את החבר שלך אבל האמת היא שאני בכל זאת לא מבין מה את מחפשת איתו. למה את נותנת לו לדרוך עלייך בצורה כזאת? את צריכה להבין שאם עכשיו זה ככה אז בעתיד זה לא יהיה שונה אלא רק יותר גרוע. בקיצור מה שאני מציע לך זה לזרוק אותו. תני לעצמך קצת כבוד.

למעלה