לאופירוש כהן ולראפר מהמושב

StiMpi1

New member
לאופירוש כהן ולראפר מהמושב

אופירוש- אתה לא מכיר אותי אבל אני מבטיח לך שאתה תכיר אותי, אתה משחק באש ואני לא צוחק אמרתי לך כבר אתמול שהשגתי תפרטים שלך ואתה גם יודע מאיפה, תמשיך לתת בקטנות, חופשי - אני מבטיח לך שאתה תצטער על זה. מילה של סטימפיון... ולראפר מהמושב בוא אלי לאי סי קיו 287420186 נקבע אם להיפגש

חחחח די כבר לאיים, דיי כברר

אוף... משחק אותה עבריין, תביא עליי את הדודים שלך מחולון... אתה לא יכול עליי לבד נכון... איחס שונא אנשים כאלה

Maceo Baston

New member
מסכים איתך.

אבל אתה גם צריך להיזהר בגלל שאתה לא מכיר אותי, ואתה לא ידוע מי אני. אני לא אחד מהעבריינים מקלדת וסורי מן, אני זז להתקלח...

יבן זונה אני יפוצץ אותך חכה חכה....

חחחחחחחחחחח סתם....... די להיות ילדים קטנים, חאלס, יום העצמאות תשמחו תבלו ותזכו... חלאס לקלל, באמת לא נמאס לכם?

StiMpi1

New member
מהמר אמיץ

יפה אחי, פעם תמיד קיללת פה את כולם, התבגרת
יום עצמאות שמח גם לך......

StiMpi1

New member
אז חאלס כוס אמק אתה לא מבין

מה נראה לך אני משועמם לקרוא לדודים שלי מחולון בשביל להביא לאיזה ילד מפורום טוטו מכות? אבל זה נמאס אתה אפילו לא מכיר אותי וכל פעם נותן בקטנות וחושב שאתה גם מצחיק אז פשוט תפסיק ונסגור סיפור חאלס.........

יוסי בלע לי

יא ג'יגולו גרמני ... תקשיב אני לא מפחד ממך תאמין לי , אתה מפחד לבוא לנתניה , ולא יוצא לי להגיע לרעננה ביום רגיל (היום אני יגיע כנראה אבל זה יום העצמאות ככה שלא מתאים) בקיצור תפסיק לזיין ת'שכל שאני יגיע אתה תדע...

yossibalali

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב עזוב כבר אין לי כח להגיב לך...... אתה ילד מסכן בטח אשכנזי כזה... קיצר שאתה רוצה..... תקשר

למעלה