לאון ורנין

klapim

New member
לאון ורנין

אז מה יש לנו? לאון מרגיז אותי מאד!!! ולהלן ההסבר,לאון שר ורוקד כל היום,אז ככה לא שזה רע לשיר ולרקוד,אבל ללאון אין כל של זמר,ווהוא בחיים לא יהיה זמר, לאון רוקד יפה,אבל זו לא תכונית ריקודים,ועכשיו אני אגיע היכן באמת אני מתעצבן מלאון, לאון לא יודע ולא מסוגל לנהל שום שיחה רצינית,נקודה!!!!!!! ומה לעשות במשחק הזה כמו בחיים רוצים מישהו שיקשיב שיעודד וללאון אין את זה,כאשר שיפרה חברתו הטובה מנסה להסביר לו שקשה לה,הוא קופץ אמאלא קשה לי ולא רוצה להיות כאן,פשוט אומלל, אבל זה עדיין לא מספיק,ליאון לא רק שלא יודע לנהל שיחה ,ליאון מפריע לכל שיחה רצינית בעלת 2 משתתפים, אני אתן דוגמא איך אחרים מתנהגים ואיך לאון מתנהג, אתמול למשל במקלחת ונסה ויוני שוחחו שיחה אישית,איטמית, נכנס שחר להשתין כמובן שהוא ראה אותם עשה מה שצריך היה לעשות ועזב תמקום,כנל גם איתי,רק לאון בא הורס כל שיחה אישית,וזה קורה במהלך כל המשחק אותי זה מצבן מאד,אותי מעניין מאד דו השיח בין האנשים ולא צרחות של צרצר. ועכשיו לרנין, רנין בחורה נאה,מוכשרת יודעת לרקוד ולשיר,למדה משחק,אני יודע שאצלכם היא נחשית,גם היא נחשית היא עושה זאת בטוב טעם ולא בגסות ובבלרוטליות ראו סעיף שי,אגב אתמול נהנתי לשמוע תשיחה באנגלית עם יוני כל חטאה של רנין שהיא ערבייה ונוצרייה,אני בטוח שאם היא היתה יהודייה כל מה שאתם חושבים עליה עכשיו היה שונה,לא בטוח שרנין מגיע לזכות במשחק,אבל בין זה לבין להפוך אותה למפלצת המרחק גדול

klapim

New member
למה זה הגיע ככ רחוק

קפיץ קפוץ קפצתי קופצים מקפצה

זברה17

New member
רנין צלופח חלחלק ..בעלת אלף פרצופים.

רגע אחד מתנשקת איתך ושניה אחר כך מסובבת לך סכין. מחממת אנשים , לא אמינה , משתנה ומחפשת תשומת לב. היא תמכור את החברים שלה בגרוש.

פלדי1

New member
אני לא אוהבת את ליאון במשחק

כבר מזמן הפסקתי. אבל ... לדעתי הוא בחור צעיר מוכשר ביותר. אינטליגנטי מאד, יודע לנהל שיחות רציניות. והעיקר , בעל חוש הומור נדיר ומדהים.

מה שכתבת על רנין מדוייק!!!

לא ברור לי איך מסמפטים את הדבר הזה, רנין. לא פגשתי בחיי אנשים כ"כ צבועים במעטה של רגישות ו"איכות". היא לרגע לא אמינה, מרכלת ובוחשת ויוצרת תככים כדי להיות משועשעת מהצד, זה בלתי נסבל. אני מוצא את עצמי ממש כועס מול ההתנהגות שלה. היא בעיני הדמות הכי חסרת אופי ולא אמינה בוילה. כ-ל מה שחשוב לה הוא מראה חיצוני, היא זקוקה כ-ל הזמן לפידבקים מטורפים, היא ר-ק שקרים ותככנות. היא שמחה כשקשה לאחרים, גם אם מדובר בחברים קרובים והכל ב"כאילו" דאגה וחוכמה. היא באמת באמת האדם הכי לא מודע לכמה הוא באמת ילדה בת שש, רעה ומניפולטיבית. הכל שיקרי, הכל הכל הכל. קיבינימט, למה הדיירים כ"כ מתחברים אליה? היא פשוט בלתי נסבלת!

מה שהכי הכי מעצבן אותי בלאון:

שכשהוא בא ומחבק את שיפרה, והיא מסבירה לו דברים ברצינות, הוא כביכול מקשיב, ושניה אחרי שהוא אומר לה שהוא גם לא סובל תאנשים שהיא לא סובלת....עינב באה וקופצת עליו והוא נותן לה ומחזיר לה חיבוק ונישוקים ליד שיפרה.... עכשיו השאלה שלי....איך לאון לא הכי צבוע שם אם הוא מצד אחד אומר שהוא לא רוצה ששיפרה תלך כי היא העוגן שלו ומצד שני כל לילה הוא חוזר ומרכל וישן ומתחבק ומתחרמן עם הבחורה שמתה ששיפרה תעוף משם וגורמת לה להרגיש רע שזו עינב.... אני רוצה בדיוק לדעת איך בדיוק? כי לאון הכי צבוע שם, כמו שהוא תקע סכין בגב של שי , הוא יתקע סכין לכל מי שיפריע לו למשחק ובגלל זה הוא ינצח כנראה...

הפופולאריות של לאון בצניחה מסחררת

לאון היה יכול להוביל את עצמו לניצחון בזכות עצמו, אבל בגלל חוסר הביטחון שלו הוא תפס צד והתחיל להתלכלך וללכלך. כל כך חבל!

u r a n i a

New member
התאכזבתי ממנו קשות

עם ההתנהגות שלו בזמן האחרון הוא כבר לא ראוי בעיני לזכות.

ingel

New member
הבעיה ברנין שהיא מאמינה

בשקרים שלה ובאיזה שהיא אמיתית. אתמול היא חזרה שוב ושוב שיוסי הגה את רעיון ההדחה של כולם,כך שאם יענישו אותה היא תצדיק את זה באי צדק ותרצה לפרוש או להתלונן שמתנכלים לה. הבעיה העיקרית שהיא פשוט שחקנית גרועה ורואים כול שקר שלה במצלמה. פשוט ההתנשאות שלה מפילה אותה בפח. אני באמת לא מבין את הסיבה של ההפקה לשמור עליה.היא לא כזאת מיוחדת ומעניינת.אפילו לא כזאת חכמה. היא סתם בנאדם עלוב שחי באשליה שהוא נאור. חבל כי ממש אהבתי אותה בכלה הסורית.אפילו נדלקתי. חבל שהיא הרסה.

לונה 2

New member
הבחורה משרתת את תאוות הבצע של קופרמן

המפיק המושחת שמתעשר על חשבון רגשות של צופים של המשתתפים במשחקים שלו והמשפחות שלהם. הבנאדם מוכן למכור את נשמתו לשטן כדי להשיג רייטינג ורנין משתפת איתו פעולה כי היא מקורבת אישית להפקה והכל אצלה זו הצגה אחת גדולה שמצחיקה אותה.

למעלה