לאום בתעודת הזהות

DeAth ScrEaM

New member
המממ..

בדיוק כששינו את זה היו לנו בביצפר סדנאות על זהות וכל זה... או משו כזה.... אז קיצר במה שזה לא יהיה גם למדנו קצת על התעודת זהות.. ע כמה שאפשר ללמוד עליה... ואמרו לנו שיש כוכביות כדי שלא יהיו אפליות.... אם נגיד לא יודעת.... אתה רוצה להכנס למועדון.. והסלקטר רואה את תעודת הזהות שלך... רואה שאתה לא יהודי.. והוא ונא גויים.. אז שלא יהיו לך את הבעיות האלה.... כמובן שבמחשב יש להם את כל הפרטים שלך.. אבל זה עיניין פנימי של משרד הפנים שלא כל העולם ואחותו חייב לדעת...

the freaky girl

New member
גם אני שמעתי על זה..

אבל עדיין, זה טיפשי..

../images/Emo45.gif טיפשי ביותר..=/

זה כמו שיראו שלמישהו קוראים ישראל ובא איתו מוחמד..אז לא יכניסו את מוחמד... אני בעד שלא יכניסו אותו...אבל בכז... P:

Vrock

New member
נכון.

צריך את זה בעיקר לשני עניינים. ביטחון פנים-אני מניח, ונישואין. למה שלא יהודים ייסעו לחוי-זנאייט-איפה כדי להתחתן? חוק הנישואין טיפשי ולא צריך את הכוכביות בשבילו, כי לא צריך אותו. אבל עדיין, יש בעיות עם הערבים במדינה, ולהתעלם מהן יהיה טיפשי.

wildgirl1

New member
אוקיי שאלה חכמה

למרות שדיברנו אליה כבר כמה פעמים בפורום. אני אישית יש לי שני דעות: מצד אחד זה שאני יהודיה ורוצה שאנשים אחרים יראו את זה כי אני גאה בזה שאני יהודיה ולי כן רשום בתעודת זהות יהודיה, הוצאתי את התעודת זהות שלי ממש כמה ימים לפני שהחוק החדש נכנס לתוקפו מצד שני יש את הצד של אנשים לא יהודים שחיים בארץ ולא היה להם נעים כשבודקים את התעודת זהות ורשום לא יהודי כאילו מצד אחד זה מאוד טוב שרושמים כוכבים כדי למנוע מחלוקות מצד שני יש אנשים שגאים בזה שהם יהודים ולא מבינים למה צריך להיות רשום להם כוכבים ולא הלאום היהודי

למעלה