לאוהדי מכבי חיפה

מ י ר י

New member
לאוהדי מכבי חיפה

שלום אני אוהדת ביתר ירושלים מלידה יש לי 2 בנים הגדול נולד ביתרי והבן הקטן שהיה בא איתנו לכל משחק של ביתר נטש אותנו לפני שנה וחצי בערך ואוהד את מכבי חיפה אתם מתארים לכם מה קורה אצלי בבית בן שתי בניי עכשיו לעיקר מאחר שיש לי קצת סימפטיה למכבי חיפה רק בגלל בני הקטן כמובן אני מבקשת ממכם אל תתנו לפועל לקחת ממכם את האליפות לא שאני מתה עלכם אל תבינו אותי לא נכון בלב הייתי רוצה שביתר תהיה בצמרת אבל בתור אוהדת ביתר ששונאת את הפועל ת"א ושונאת את האדומים הייתי מעדיפה לראות חיוך על פניו של בני הקטן והמתוק שקבוצתו תיקח אליפות ולא עצב בפניהם של 2 בניי שהפועל תיקח אז ח´ברה אל תיתנו להם לקחת ממכם את הכתר ותאחלו לנו שנישרוד בליגה מאוהדת ביתר לנצח

RUBI28

New member
לא יקרה אסון לביתר אם תרד ליגה../images/Emo10.gif

גם לפני 11 שנה ביתר ירדה ליגה ,חזרה אחרי שנה ולקחה 3 אליפויות ב6 שנים. המצב שלה עכשיו הוא קסטרופלי ורק ירידה תעזור לה ליצב את השורות. בינתיים אוהדי ביתר מוזמנים לעודד את חיפה ואנחנו נאחל להם בהצלחה בשנים הקרובות-צריך רק קצת סבלנות.

teen17

New member
אלא ב-ד-י-ו-ק המילים הנכונות.

אתה צודק במה שרשמת בתוכן ההודעה שלך, פשוט, חד וחלק.

MiToOsH

New member
לא הבנתי משהו ../images/Emo104.gif

למה את כותבת את זה כאילו שאנחנו משחקים? כלומר, אנחנו נירצה לקחת את האליפות גם אם תכתבי הודעות כאלה וגם אם לא (אינטרסנטים שכמונו... חח סתם).. אבל בכל זאת, את צריכה תזכורת שאנחנו לא אלה שמשחקים? אנחנו בסה"כ (בלי שום נימה של זילזול!) אוהדים... מיתו´ש :) !

חחחחחח

הבן שלך אוהד של הצלחות! חחחחחח איזה בדיחה הירושלמים האלה פיתאום עוזבים את הקבוצה שלהם אני שונא אנשים כמוהו ואני שונא אנשים שפתאום מגיעים למשחקים רק כשהקבוצה מצליחה אני מעדיף לראות 100 אנשים שבאים למשחק אבל שיעודדו ולא ישבו כמו בקונצרט וכמו שאני אומר וכמו שאמרתי גם במשך "7 השנים הרעות" לא משנה המיקום ולא משנה התוצאה בשבילי תמיד תהיי מס´ 1

zazu

New member
משהו מענין........

את באמת חושבת שליגת העל תהיה משעממת בלי ביתר את יודעת שאם ביתר תירד(הלוואי שזה יקרה)בליגה הלאומית יהיו 3 קבוצות ערביות עם ביתר באותה ליגה אז מקומה שם ושהישאר שם לנצח......... ביתר בליגת העל היא רק הספוג של הליגה ולא יותר מזה.........

תראו...

כמה שאני אוהדת של מכבי חיפה, אני לא מעזה להשמיץ את בית"ר או כל קבוצה אחרת. אתם עדיין לא בטוחים שבית"ר יורדת ליגה, כמו שאומרים: "הכדור הוא עגול", והכל פתוח. בית"ר תמיד יכולה להפתיע כמו הניצחון 7-2 נגד עירוני אשדוד. וכאן אתם בעצם פתחתם נושא לשיחה אחר בכלל ממה שאמרה מירי, היא בסך הכל עודדה אותנו, ואמרה שאם הקבוצה שהיא אוהדת לא תיקח אליפות אז היא רוצה שמכבי חיפה תיקח אליפות לאור העובדה שבנה אוהב אותם. מה הקטע שלכם??? אז היא אוהדת את בית"ר, לא כולם אוהדים של מכבי חיפה כמונו!! כל ההשמצות שלכם על בית"ר היו מגעיות, כמו ההתפללויות שלכם שהם ירדו ליגה, ופניתי למנהל שימחוק את ההודעות האלה. מקווה שלא עיצבנתי אותכם, מעיינוש...

למעלה