לאוהדי חיפה

pentagon89

New member
לאוהדי חיפה

אני אוהד אדום (תל אביב) ואני ממש לא מבין אותכם.. אנחנו מאחלים לכם בהצלחה במשחקים וכל זה.. וואוהדים שלכם באים לפורום שלנו ומאחלים לנו למות.... עד עכשיו לא היה בדיוק מלחמה בין מכבי חיפה להפועל תל אביב... אני (והרבה מאוד אוהדים) אף פעם לא איחלתי לאחד משחקני הקבוצה שלכם למות,לאוהדים שלכם וכל השאר...

TIK TAK

New member
תאמין לי

יש גם מספיק אוהדים שלכם שעושים אותו הדבר בידיוק אני נגד כול סיפור הקרבות פורומים המפגרות האלו ואני מאכל לכם הרבה הצלחה באירופה(אבל לא יותר מאיתנו
ובליגה - בהצלחה להגיע למקום השני

the predator

New member
TIKTAK צודק במאה אחוז

אין מה לעשות לכל קבוצה יש אוהדים כאלה ואחרים שלפעמים שוכחים שזה רק ספורט ולא יותר צריך להתעלם מהם כמובן

חבל שיש אוהדים כאלו

הקומץ מוציא לשאר שם רע ד"א גם אני באתי לפורום הפועל ת"א אבל אני דוקא באתי כדי לברך לאחל לכם בהצלחה

אהם ../images/Emo105.gif

תראה כול מקרה לעצמנו אין מה לעשות זה כמו הסיפור של אחד העם שאיש אחד הולך לאכסניה בעיר מסוימת והמשרת שם הוא פיסח (זה מה שאומרים בסיפור) ועיוור. אחרי כמה זמן הוא לא מרוצה ועובר אכסנייה. גם שם המשרת עיוור ופיסח. שהאיש חוזר לעיר שלו הוא מספר ש-כ-ו-ל המשרתים באכסניות בעיר שהוא היה עיוורים ופיסחים. זה נכון
לאו דווקא. ככה גם על אוהדי מכבי- לא כולם שונאים אותכם, ועם כן שיהיה להם לבריאות-בעיה שלהם. ונראה לי שהשתרשרתי להודעה של ערן במקום להודעה הראשית לא נורא...

למעלה