לאוהדי אלירז

רוננת 88

New member
לאוהדי אלירז

אני לא מבינה למה אתם נכנסים לויכוחים ועונים לאלה שמכפישים אותו, מכנים אותו אליערס, מהמר וטוענים שאוהדי אלירז ערסים ואנשים תת רמה. כל חברי, משפחתי, מכרי, במקום עבודתי ובסביבתי מאוד, מאוד אוהבים את אלירז ולא מסמפטים את איילה וסער. כולנו אקדמאים, אנשי צבא, אנשים מלומדים ואמידים ובעיקר בני אדם. ככל שאתם עונים יותר למכפישי אלירז כך אתם מזמינים אותם יותר לפורום הזה וגורמים להם להנאה. תתעלמו מהם ושיתאספו בחדר קטן עם אוהדי איילה וסער. אותם מכפישים בעצם טוענים ש-70אחוז מהמדינה הם אנשים תת רמה ורק אוהדי איילה וסער מלומדים ופטריוטים. רוצים שיתפוצצו? התעלמו מהם!!!

אור הלב1

New member
ברמה העקרונית את צודקת, אבל לפעמים בחוסר צדק

יש צורך לצעוק את הדברים. חוץ מזה מה שלומך?

רוננת 88

New member
אור הלב מתוקה

את צודקת לגמרי וגם אני עונה אבל לא לאלה שכמו תקליט שבור מכנים אותו מהמר או מכפישים בכינויים אחרים. אני בטוחה שהם רק נהנים כשמתייחסים אליהם. ובינתיים, אני נהנית מאלירז וכל יום שעובר מעריכה ואוהבת אותו יותר ויותר. מעולם, אבל באמת מעולם, לא סיסמסתי באף תכנית ואף כוכב ריאלטי לא נכנס לי כך ללב. נמשיך לתמוך בו ולהאמין שיצא מנצח מבית האח הגדול כי באמת הוא הרוויח את זה בכבוד ובזכות עצמו

efrat20091

New member
אתם משמיצים בצורה המכוערת ביותר את איילה

ומדברים על השמצות נגד אלירז

אור הלב1

New member
אני מאוהבת בילד, ומקווה שלילדים שלי יהיו עקרו

נות וערכים כמו שלו בע"ה, מהמר עדיין יותר טוב מדמגוג זול, וכוכבת פורנו עלובה,גם אני אוהבת אותך...בובי

רוננת 88

New member
תודה..אני מסמיקה

אבל לא רצוי לפרסם פה מספרי טלפון או כתובות אימייל.

למעלה