לאוהדי אלירז

רוננת 88

New member
לאוהדי אלירז

אנא מכם, בואו נפסיק להגיב לכל אחד שמכנה את אלירז אליערס. אין לי ספק שאם סער היה מזרחי הוא בפירוש היה ערס. הוא רעשני, מתלהם, אגרסיבי, מאיים, משפיל ומעליב נשים והוא איש מגעיל. ואלירז שהוא בחור מזרחי ועממי ובהחלט לא ערס מכונה ערס...ואני אשכנזיה.

Sukhumvit

New member
שידברו לקירות ויאכלו את הלב והריאות

אני משוגע על אלירז,וגם אני אשכנזי. בעצם מה זה קשור? אני משוגע על אלירז כי הוא אחלה גבר,בניגוד לצמד הבבונים בחדר המקביל. זה שהוא טראבלסי - רק גורם לי לקנא בקוסקוס הטעים שבטח יש לו בבית (המאכל,יא גועלים) רק אלירז ייקח את המליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערס זה כבר מזמן לא מונח שמודבק למזרחים

לו ידעת כמה ערסים אשכנזים פגשתי בימי חיי.

רוננת 88

New member
פגשתי בהרבה ערסים אשכנזים

אבל עדיין לא מכנים אותם ערסים. תראי את אלירז, בחור מקסים וטוב לב, מצחיק ופיקח, רגיש ואמיתי, עלם חמודות. יש לו סלנג של הרחוב כמו שיש גם לחבר'ה אשכנזים ועדיין מתעקשים לכנות אותו ערס. הוא לומד, עובד בכבוד למחייתו, וכל עבודה מכבדת את בעליה ואין עבודה בזויה, נותן המון כבוד לאנשים מבוגרים ממנו, אדיב ומנומס ועדיין מכנים אותו ערס. למה? כי הוא אוהב מוזיקה מזרחית? למה? כי הוא אומר כפרה? אלפי אשכנזים אומרים כפרה. אם כל הערסים היו כמו אלירז היינו נראים הרבה יותר טוב.

מר קיז

New member
ואני בכלל ישראלי...

ואני חושב שמי שמדרג את עצמו לפי עדות הוא או עולה חדש (שזה הגיוני) או אחד שכבר דור שלישי כמעט הולך עם ריגשי אז מה שיש לי להגיד לכל המדוכאים....................תתקדמווווווווווווווווווווו

מברכת אותך על היותך חשראלי..

גם אם מטר תשעים..בלונדיני..עיניים כחולות..אתה לא

מר קיז

New member
תודה...

מטר שבעים ושמונה ( והולך ומתקצר) מקריח (חצי) עיניים חומות לא שזה מעניין מישהו

תמתין לשיחה ממלהקי האח הגדול../images/Emo8.gif

הם רק רוצים לדעת מה המוטו שלך בחיים

לא פותחת הודעות שמשבשות את שמו של דייר כלשהו

לא רק של אלירז אלא כמובן גם של סער או איילה או כל דייר אחר. כותב שאין לו את הערכים המינימליים כדי להתייחס לאדם אחר בכבוד ולא לשבש את שמו, לא ראוי לתשומת ליבי.

omer719

New member
לא רק לאוהדי אלירז, אלא לכולם -

בואו יחד נוריד הילוך, אין טעם לריב בקללות ובכינויים מעליבים. הרי בסופו של דבר שום דבר פה לא אישי, פשוט כל אחד מתחבר לסגנון שונה. אפשר להתווכח ולהגן על הפייבוריט שלך, אבל בואו נשמור על שפה ותרבות דיון ויהיה יותר נעים לכולם. רוננת - התחלת יפה, אם יש אנשים שמעליבים את הפייבוריט שלך אפשר להתעלם. אבל באמת שאין צורך להעליב את הצד השני. בואו ככה נקשיב וננסה להבין ואולי גם נחכים

למעלה