לאוהבי רון שחר

daniella15

New member
לאוהבי רון שחר

קודם כל סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא נכנסתי לפה הרבה זמן אבל הרגשתי צורך לשתף אתכם במשהו . טוב אז ככה אני לומדת בביהס בגבעתיים ויש לנו שבוע כזה של אומנויות ואנחנו יוצאים כל יום לאיזה פעילות אומנותית . ביום הראשון של השבוע הזה ( כמו שכבר הבנתם יום ראשון שעבר) יצאנו להצגה ופתאום אני קולטת ברגע של שעמום שאני קוראת מי השחקנים שרון שחר משחק בהצגה . בהצגה יש שלושה שחקנים: אחת שחקנית לא מוכרת ,אחד משחק "בפיק אפ" ( אני לא יודעת את שמו אבל הוא משחק מאבטח במטוס שקוראים לו נדב או משהו כזה) והשלישי רון שחר!.ההצגה מדברת על תקשורת בין אנשים ומציגה מקרים שונים בין חברים ,משפחה וכדומה כך שבין הקטעים רון לא שיחק מישהו אלה היה הוא עצמו .( כמובן כמו שברור לכם דאגתי להיכנס ראשונה ולשבת שורה ראשונה באמצע ) מה שיצר בין היושבים בשורה בראשונה ( אני ועוד חברות!!!!) לבין רון ושאר השחקנים סוג של דו שיח על הדברים הקורים בהצגה . אפילו היה מצב שבו רון הפגין קישורי חינוך וניסה להשתיק את השכבה ואני אמרתי לחברתי הטובה " לרון יש פוטנציאל להיות מורה" הוא שמע ושאל אותי " יש לי פוטנציאל להיות מה?" . באחד המקרים הוא רצה מישהי שלא כל כך הלך לא איתה ואז הוא הציג אפשרויות של מה יכול להיות ואחת האפשרויות שהוא אמר הייתה "האם יכול להיות שהיא לא נמשכת אלי?" כמובן שכל הבנות ( כולל המורות) צרחו לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מה שנגע לליבי היה החיוך הביישן ואיך שהוא הסמיק שאמרו לו את זה. בקיצור מכל הסיפור הבנתי שרון שחר הוא באמת בן אדם סימפתי ונחמד ( הוא אמר לנו שלום כאשר הוא יצא מהאולם ופגש אותנו במעליות) ואם אתם מעריצים אותו הוא שווה את זה. ולגבי שאר השחקנים הם גם היו סימפתים ונחמדים מאד אבל הפורום הזה מתעניין ברון שחר

mor the only

New member
+../images/Emo85.gif

מה נסגר?

GaLo האחת

New member
מי שמשחק את נדב ה"פיק אפ" זה...

קוראים לו איציק גבאי *בזכות מרי כי שחכתי* והוא שיחק את דוד המלך במיכלה

מגניב ג'יגה

יפה לך. גם אני ראיתי את הוגו ירדן הסבא מטב''ע ככה זה לפעמים הם עושים הצגות שלא ממש שומעים עליהם

../images/Emo99.gif איזה חאאאמודד../images/Emo99.gif

איזה כיףףףףף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גמני רוצה שהוא יבוא לבצפר שלי
ואיזה כיף לך ראית אותו מסמיק

למעלה