לאוהבי החורף

eytcor

New member
חמוד מאד. תראי באיזה עולם אנו .....

חיים..... שלחתי את הלינק ל-Email של בתי בת ה-7. אני מעריך שהיא תעשה לזה forward ללחברה שלה שהוריה נמצאים כיום בשליחות בת שנה בקנקז סיטי. לחשוב שפעם הינו כותבים מכתבים על ניירות, רואים סירטונים בטלויזה ושומעים מוזיקה בטייפ מסכן.

ים כחול

New member
חכה עוד 10 שנים ...

אנחנו נשלח את ההלוגרמה שלנו לפגישות .... ואנחנו נשב בבית בכייף

ים כחול

New member
אוף איתי ...עירית../images/Emo23.gif

שכחתי לומר לך תודה סירטון מדליק
נידלקתי על הענן שנושף רוח - מתוק

ים כחול

New member
ויש לי רעיון עתידני לבודדים ....

האורגזמפאנטאזיה ... היא תיהיה כתא טלפון סגור ומסוגר ... ומי שיהיה אמיד יוכל לרכוש אותה לבייתו , ניכנסים לתא .... והמחשב מתחיל לתת הוראות ... ברוך הבא לאורגזפאנטאזיה ודא כי הדלת סגורה אנא חבוש כובעון אנא הכנס 100 שח במטבעות של 10 הצמד האלקטרודות לאיבריך המוצנעים סרוק תמונה של בחור\ה שאתה מעוניין בו\ה אם אין תמונה הקש את שם השחקן\נית האהוב\ה עליך מומלץ לשבת על הכיסא בעת ההפעלה לחץ על הפעל וראה את הסירטון שעל המסך ........ גרררר.... אההההההה ....זזזזזזזזזזזזז......
.....
אנו שמחים שנהנית בחברתינו אנא זרוק הכובעון סגור הדלת אחריך המלץ לחברים על חברת האורגזפאנטאזיה
וקבל שובר הנחה מגנאטי עם בואם . מאחלים לך יום נעים ולהתראות . ...

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

ואני חשבתי שאף אחד לא הבין אותי חחחח ... כמעט ושמתי את זה בפורום אחר שמתחיל בסמך

ימוש?!?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

מופרעת שכמותך
... ואולי כדאי לו להמליץ דווקא לחברות?!

הומצא כבר משו דומה.

ללא תשלום אלא עם חיבורי אלקטרודות למקומות אינטימיים ובן הזוג מעברו השני של המסך, מעביר את העכבר ונוגע באותם איברים, כמובן שיש לזה חיבורים כבלים ולבוש מתאימים. ראיתי בערוץ 8.

ים כחול

New member
יאאא באמת ??

ההמצאה שלי יותר טובה כי היא לא תלויה באף אחד היא עצמאית

HADASSIT

New member
../images/Emo13.gif יש כרטיס מועדון או הנחת פורום??

מקבלים ויזה???? ....

למעלה