לאוהבים אתגרים

riki t

New member
כאן הבלימה שלה באה מתוך התנגדות לפתח

יחסי פנים חוץ נאותים וחשש מהדלפת הלא רצוי, שם הבלימה היא כתוצאה מחשש ודאגה לכלל, לקרובים - חשש שהלא רצוי ישפיע לרעה על הכלל, איזה קטע...יש עוד המון להשוות, זה נחמד ומעניין.

riki t

New member
כאן הדאגה היא לתדמית חוץ, שימור ייחודיות

צורך בייצוב, וחשש שהלא רצוי בפנים יוחצן כלפי חוץ, שם הדאגה נובעת מחשש שהלא רצוי ו'הרע' שבמציאות ישפיע על הכלל אם הדברים לא יבוצעו כפי שצריכים להתבצע...אוף התלהבתי, אבל זהו לבינתיים, ביי.

את רואה אם מי התחתנתי ?

סתםםםםםםם, מלחיץ נכון ? ניתחת אותה בסדר וממה ששמעתי עליה ממי שמכיר אותה זה נכון. גם בכתב זה ניגודי כוון, סימטריה, איזונים מאומצים בין ימין לשמאל, תופעות של תצובת גדם שאת לא מכירה עדין, קשתות/קווים מתכסים קל לקבוע מה לא היינו רוצים שהיא תהיה כאשר זה נוגע אלינו. אשלח לך משהו לגבי הסימנים שציינתי בהקשר לכתב זה.

שכחתי משהו, שלחת לי בזמנו קישור

לצימרים מומלצים, או כתובת של מישהי שתוכל להמליץ לי, אם יש לך את זה שלחי לי שנית. הבן שלי עם חברה שלו במלון בטבריה, בת אחרת שלי במלון בנהריה והקטנה שלי שרק עכשיו סיימה קיטנה מנג'סת לי שהיא אף פעם היא לא היתה בצימר.

אגב, היא בת 10 והיחידה במשפחה

שמתעניינת בגרפולוגיה, אתמול היא ישבה לנתח את הכתב הזה ורוצה לשבת אתי על החומר.

riki t

New member
שלחתי אליה ואלייך מייל, שיהיה בהצלחה

הבת הקטנה- כל הכבוד, שווה, שווה להשקיע, תן לה כל מה שתרצה לקבל ואני מוכנה לסייע. גם הילדים שלי התחילו להתעניין בכתב של האלמוני כשסיפרתי להם את הסיפור המחריד שעומד אחרי המכתב, אבל להם אין הרבה סבלנות וחשק, כיף לך , הלוואי ותמשיך ככה. הבחורה ההיא...סקרנת אותי שם במשהו, מעניין... והכתב של אשתך- נתקלתי בו אי שם בהסטוריית הפורום- אצלה הקווים היו חמים, אוהבים , דואגים , אמיתיים וזורמים בקליליות- עד כמה שזוכרת, ביי לבינתיים.

כי19

New member
לדעתי כותב המכתב האנונימי הזה,מסוגל

לבצע מעשה כזה שהחוקרת חוקרת. סימנים גרפיים-- 1-לחץ מאוד חזק שמתחכך עם הדף. 2-אין תנועה ספונטנית. 3-גידמות. 4-הצלבות וקמרונים די משמעותיים. 5-אותיות מתנגשות פולשות או נדבקות אחת לשנייה. 6-שורה יורדת באופן די משמעותי. 7-קו האותיות הוא עגול, אבל יש הרבה זוויתיות במבנה האותיות. ובעיקר באיזור עליון אבל לא רק. 8-מבחינת העריכה,מידי הרבה נתונים משתנים. אם מבחינת גודל ומיקום האותיות על בסיס השורה. ואם מפני השוליים. ואם מפני הנוקשות בעריכה מצד שני. בקיצור כל האישיות הזאת משדרת בהחלט נוקשות,תוקפנות,תקיעות,כעס,המון ביקורת,דעות מוצקות מידי,צר אופק,אדם שלא רואה מתי יגיע היום המאושר יותר. צמד שני יש כאם לא מעט רגש רגישות חום ורגשנות. לא יודע אבל לא מריח טוב וגם קצת מוזר. לכן יתכן שאדם כזה יעשה מעשה תוקפני במידה גבוהה. מה דעתכם לכיוון שלי?

לדעתי הרחקת לכת בקו המחשבה, דעות מוצקות,

תקיעות, עקשנות, צרות אופקים - יש, אולי גם קצת תוקפנות מתוך קושי להסתגל למצב שממרים את פיו בבית, לא מכבדים את סמכותו, אבל בין זה לבין אונס ורצח אכזריים - המרחק גדול. וקמרונים לפי הספרים זה גם "פחדנים"

כי19

New member
יכול להיות שהרחקתי לכת, אבל לפעמים פחד+כעסים

+תוקפנות, יכול להגיע לידי התפרצויות בצורות מסויימות.

אתה צודק, אפילו אני בכבודי ובעצמי

כועס ומתפרץ לפעמים, נדמה לי שחצי מדינה כזו, אבל מכאן ועד לאונס ורצח ברוטאליים של חיילת צעירה - המרחק גדול. זה לא כתב אלים ואם יהיה לחוץ ועצבניי זה בעיקר מתוך חוסר אונים, אי יכולת לטפל בגמישות במצבים משתנים וחדשים, שלא על פי כלליו ומה שהוא 'תקוע'. לכן זה יותר עצוב מאשר מפחיד.

כי19

New member
אודי את הצודק,כולנו מתעצבנים לפעמים.אבל כאן

בכתב הזה יש מידי הרבה דברים לא רגילים. ולכן מסקנתי הוא,שבעל כתב לא רגיל גם יכול לעשות דברים לא רגילים. אודי אתה מסביר שכתב היד הזה מצביע על אי יכולת לטפל בגמישות במצבים משתנים וחדשים, שלא על פי כלליו ומה שהוא 'תקוע'. לכן זה יותר עצוב מאשר מפחיד. אז אולי תסביר לי כמה סימנים גרפיים שאני רואה בכתב הזה. ואפרט- שורה יורדת- חוסר התמדה,עייפות פיזית,עייפות נפשית,אכזבות,אדישות,אזלת יד,חוסר אומץ. בהתחלה הוא כותב ישר 3 שורות. אח"כ השורות יורדות ובסוף מאוד יורדות. שולי התחלה קעורים- מתחים פנימיים בין צורך להופעה וייצוג לבין מעצור וכבישה עצמית.כשבסוף תהליך המעצורים באים יותר לידי ביטוי. זה מעניין,אבל יתכן ותופעה זו בכתב מסביר לנו למה הוא רוצה לשלוח מכתבים אבל לא לגמרי להיחשף. אותיות במילים שלא עומדים על קו הבסיס,אלא קופצים כאילו באויר- כושר המצאה,חשיבה דלגנית,קושי להתרכז,רשלנות,הפקרות. הרווח בין המילים מאוד משתנה,בעיקר הרווח הוא גדול שזה מצביע על- לוקח להם יותר זמן להוציא דברים אל הפועל,אופטימיות,מעוף,נטייה לאשליות,פיזור הנפש. ומצד שני יש הרבה אותיות שפתאום ממש נדבקות לחברותיהם- חוסר בהירות והבנה בין האסור והמותר בין האני לזולת ובין העיקר לטפל,אי שמירת גבולות חברתיים ולעתים פיזיים,חוסר ביכולת לקחת אחריות מלאה עצמית,תלותיות,זקוק מאוד לקשרים וחברה,לא שומע מספיק ולא מקבל מאחרים הערות או רעיונות,לא עוצר בכדי לחשוב רגע לאן פניו כלומר חוסר מודעות עצמית. לחץ חזק- אנרגיות גדולות לעתים עד כדי אימפולסיביות,אומץ,חוסן פיזי,חוסר התחשבות,נוטים לעמוד על דעתם ורצונם בחוסר גמישות,תקיפות ולעתים גם תוקפנות. מבנה אות זוויתית- סמכותיות,טיפוס המנהל,תקיפות,נוקשות,לעתים חוסר גמישות ורכות,אדם ביקורתי,בגרות,יציבות,מעשיות ופרקטיות,אחריות,לא תמיד יחשבו וישקלו את מעשיהם וצורת דיבוריהם בתחום החברתי,חוסר גמישות מחשבתית שאוהבים תכלית,אדם שלא תמיד יפעל לפי התקן(ולא דווקא מתוך שליליות,וגם צריך לבדוק את רמת הכותב),מזג קר,שחצנות,לעתים זה עצבנות,לא מוותרים מהר. מצד שני הקו הוא יותר עגלגל- גמישות,רכות,גמישות מחשבתית,הסתגלות טובה,מעגלים פינות מהר יותר(ויתור). חוץ מהלחץ,הקו עצמו הוא חזק החלטי והדיו זורם היטב בשליטה בתעלות הקו- החלטיות,דרישת דברים בתקיפות,אדם אסרטיבי. ציינתי רק חלק מהסימנים הגרפיים. אבל בכל מקרה משיוצא מהימנים כאן זה מצד אחד- אדם חלש רצון,תקוע,עייף,תלותי,טיפוס חם ורגיש. ומצד שני- אדם אסרטיבי,מלא אנרגיות,פועל לפי ראות עיניו,קר,שחצן,עקשן ולא מוותר. תוסיף לזה התנועה הכ"כ איטית,והאותיות הקופצות,והגידמות שאנו רואים מידי פעם,ואת הרמה הביינונית בערך. לי זה אומר שיש כאן ניגודים,עצבנות,תוקפנות. ומצד שני עייפות ואוזלת יד. עכשיו השאלה הוא האם אדם כזה יכול לרצוח או לא? מה דעתך אודי,ומה דעתם של שאר חברי הפורום?

סה"כ הסברת את הדברים נכון, הנה

התייחסות קצרה: מהלך שורות - מקבל את פרשנותך שולי התחלה - קושי טכני להבין מה לפנינו שינויים בבסיס מלה - כנראה יותר כוון של קושי להתרכז, עיבוד מידע אטי רווח מלים משתנה, מוקטן - השפעת העבר והתפיסה הסובייקטיבית בשיפוט. זמן רב לוקח להוציא לפועל זה גם נכון אבל לא בהכרח מתוך סימן זה. ויש גם אי בהירות, תלותיות, הבחנה חסרה בעיקר - לפי סימניך וסימנים אחרים. לחץ חזק - יותר הכוון הסטאטי הדרך במקום, קשור למסורתי שמרני וכד'. זוויות - עקרונות, סמכותיות - לא בהכרח על פי ההבנה והיכולות הממשיות, עקשנות ניתוח הדיו בדפנות - סביר ולראיה גם עיצוב צורות תקין, קריא. יש לו אג'נדה, לפחות אג'נדה בחינוך ילדים קר - שחצן - עצבני - תוקפני - אני לא רואה. במצבים שקשה לו להתמודד אתם הוא נתקע, מתבלבל, לא נע, רוגז שמלחיצים אותו ביותר מדי מידע/דרישות/לו"ז מעבר ליכולת ההתמודדות, כך שזה סימן של חולשה אבל לא מעבר לכך.

כי19

New member
אודי לצורך ההשוואה אני מביא הכתב של בני

סלע האנס. מה אתה רואה בכתב היד שהיה מסגיר לך אותו במעשיו הפליליים,כלומר איך אתה רואה שזה מתבטא בכתב ידו?

תעלה את כתב ידו בשרשור חדש

ונתח אותו בדומה לניתוח שעשית לכותב המכתב למשטרה. בני סלע הוא משהו מיוחד, יוצא דופן, אנס סדרתי קלאסי אך גם ייחודי מאד, הוא לא שש להשתמש בתוקפנות והיכן שהצליח לבצע את זממו בלעדי זה הוא עשה בכך שימוש מינימליסטי. זהו כתב ידו שצריך ללמוד אותו היטב. יש המון אנשים כוחניים, תוקפניים, לא מתחשבים, מחוברים ליצריהם שלא נעשו אנסים סדרתיים שאורבים בחושך. יש אחרים שיוצרים קשרים על פי הכללים אך כאשר לא משיגים את מבוקשם משתמשים בכוח, אך המרחק בין דפוס פעולתם לבין מארבים והתגנבויות לילה לדירות הוא שמים וארץ. אגב, יש רבים שאנסו וגם רצחו לא מתוך תאוות רצח וכד' אלא מתוך שיקול פרקטי קר ופחד שהקורבן יזהה ויסגיר אותם. בכתב יש עיוותים שונים לגבי גישה, תפיסת הזוגיות, תוקפנות אך כפי שציינתי, צריך ללמוד ממנו שכן ניתקלתי עבר באנשים בעלי מאפיינים דומים שהעיוותים בגישתם התבטאה ביחסי זוגיות מעוותת, איומים, השפלות, מכות, ניצול וכפיה, אך אינם אנסים סדרתיים שכל יומיים בוחרים קורבן חדש.

אגב, בין פושעי מלחמה, אנסים, בוזזים

נמצא למצוא גם את מי שנקלעו למציאות חסרת כללים, יחסי כוחות חד צדדיים, היעדר צורך לתת דין וחשבון - תנאים אשר פשוט שחררו אצלם בלמים ונתנו דרור ליצריהם ולחשיבה העקומה. קח לדוגמא כל מיני כאלה ששמם צץ לאחרונה שנחשדו בהטרדות, מעשים מגונים בכפיה ושאר ווריאציות צורמות, שים אותם כלובשי מדים ואחראים ממונים על אוכלוסיה אזרחית במסגרת כוח כובש בעיירה מרוחקת ותראה איך חשודים במעשים מגונים נהפכים לחשודים במעשים ברבריים. זה ממש אותם אנשים וג'נטלמניים שהשילו מעליהם את הכללים והבושה שמעולם לא היתה להם.

riki t

New member
כי 19, כל הכבוד על העקשנות וההתעמקות, אהבתי

באמת שגאה בך ומאמינה בדרך הזו, אני מחכה לשרשור החדש שלך, וחושבת שהוא עשוי לתרום לכולנו המון. (אגב, כתבת דברים מעניינים והתעקשת על דברים שגם אותי עיניינו וסיקרנו .)

למעלה