לאוהביי ריין שיר חדש מהופעה שלו אתמול בערב, האיכות לא משהו, תהנו!
מ מקלון וניל New member 21/10/08 #2 ואם בבי/ריין עסקנו אז הנה הMV החדש שלו לשיר רייניזם (נשמע כמו שם של מחלה ) שבו יש לו צעצוע חדש בדמות מקל קסם כתום זוהר והוא טוען שהוא הולך להיות "ילד ממש ממש רע". נו שויין, שיהיה ילד רע אם זה מה שעושה לו את זה.
ואם בבי/ריין עסקנו אז הנה הMV החדש שלו לשיר רייניזם (נשמע כמו שם של מחלה ) שבו יש לו צעצוע חדש בדמות מקל קסם כתום זוהר והוא טוען שהוא הולך להיות "ילד ממש ממש רע". נו שויין, שיהיה ילד רע אם זה מה שעושה לו את זה.
מ מקלון וניל New member 21/10/08 #3 וסתם כי היה לי שימשימה../images/Emo3.gif מורן אויימה באיומי קלצ'ניקוב על ידי לעשות את בועות הדיבור, היא מסרה שהיא לא קשורה לכך בשום דרך שהיא. הנה דיאלוג קצר בין ריין וסונה. שימו : יש לראות את הקליפ לרייניזם לפני הצפייה בתמונה.
וסתם כי היה לי שימשימה../images/Emo3.gif מורן אויימה באיומי קלצ'ניקוב על ידי לעשות את בועות הדיבור, היא מסרה שהיא לא קשורה לכך בשום דרך שהיא. הנה דיאלוג קצר בין ריין וסונה. שימו : יש לראות את הקליפ לרייניזם לפני הצפייה בתמונה.
G giligil11 New member 21/10/08 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שום פווווווווו, אני אשבור לך את המג'יק סטיק וגם את העצמות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שום פווווווווו, אני אשבור לך את המג'יק סטיק וגם את העצמות
A ASSIAGIRL New member 21/10/08 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעתם אותי מצחוק!!! אני מכורה לשיר החדש שלו!!!! אין כאלו דברים... אני שומעת אותו לפחות 30 פעם ביום!! התאהבתי בו ובמג'יק סטיק שלו.. חחחחח.. (מה הוא רצה להגיד בזה????)
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעתם אותי מצחוק!!! אני מכורה לשיר החדש שלו!!!! אין כאלו דברים... אני שומעת אותו לפחות 30 פעם ביום!! התאהבתי בו ובמג'יק סטיק שלו.. חחחחח.. (מה הוא רצה להגיד בזה????)
מ מירב1210 New member 21/10/08 #6 ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifריין היי! אז זה סופי ריין התקמבק חזרה לקוריאה?! אני מצפה לראות סדרות בכיכובו בקרוב.
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifריין היי! אז זה סופי ריין התקמבק חזרה לקוריאה?! אני מצפה לראות סדרות בכיכובו בקרוב.