לאודליה

yisthaki

New member
לאודליה

תזרקי באויר על איזה שיר את חושבת מה קורה עם איזו פגישה עם החברה,("ח" עם סגול)במקום יווני מעוניין מאדדדדדדדדדדדדד יש לי המון עבודה וזה אומר לחרוש את כל הדפים של הפורום הגעתי לדף מס' 25 ואני בדרך ל-נייס בלמו.המקורית כתבה לי שהתרגום+השיר נמצא איפה שהוא נשתמע כתבי נא לי אורי

odelia 3011

New member
היי אורי

אנימתה דווקא להיפגש עם חברה' מהפורום תארגן אני בטוח באה ואני רוצה את השיר פילרקי של אדוניס רמוס אבל לא בהופעה

yisthaki

New member
שמעתי שמדברים על מפגש מתי שהוא

הארגון שייך לכרישים אין לי את השיר שחפשת אך אני עדיין חורש את דפי הפורום.אני בדף מס' 50 ויש לי עוד איזה 100 בערך.(העבודה מרובה,אך הסבלנות משתלמת ובכיףףףף) אם אמצא אודיע לך |

odelia 3011

New member
היי אורי

יופי אני שמחה שיארגנו מפגש כזה ואיזה פירושים של שירים יש שאתה יכול לשלוח לי תודה יום טוב

yisthaki

New member
לאודליה החביבה!!!

1 ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΧΤA - חיים שלמים ברחובות ובלילה 2 ΡΟΛΌΙ-ΚΟΜΠΟΛΌΙ-רולואי קובולואי להשתמע ולילה טוב.אם תרצי אשלח לך בכייף(יש עוד)

odelia 3011

New member
תודה

תשלח לי את השירים אליי לא רק את התרגומים שלהם אלא שאני אשמע את השיר

yisthaki

New member
אודליה איך??????????????????

איך אני יכול לשלוח לך שיר? 1. יש לך אי-מייל? 2. איך אפשר לצרף את הקובץ ולשלוח לך אותו בכייף?(הכוונה אישי ולא דרך הפורום כי הבנתי שזה לא חוקי) אני לא בקיא במחשב אך אשמח ללמוד!!! שכחתי לאמר היי אז אומר ביי שישבת נעימה אורי מבאר-שבע

odelia 3011

New member
היי לך שבת שלום

יש לי מספר אי סי קיו ואני אשלח לך אותו ונתכתב יותר מהר וגם בפרטיות

yisthaki

New member
איזה כייף לך***!!!

יש לך אי סי קיו! לי אין אבל אני מקווה שהשבוע כבר יהיה,בכל אופן תשלחי לי את מס' ה-"אי" שלך by ושבת שלום!!! אורי

yisthaki

New member
יש!!יש!!יש!

יש לי כבר icq .מספרי הוא-• 283327414 אל תשכחי שאני חדש באיסי קיו אך אלמד !!! ביי*אורי

למעלה