לאובדת העצות ..

• פותח הנושא mula
  • פורסם בתאריך

mula

New member
לאובדת העצות ..

היי שמי ערן, נהנה לקרוא את הודועותיך. בקשר לפאור-פוינט [זה באמת היה אחד מחלומותי] הצלחתי להוריד את התוכנה אך אני לא כ"כ מצליח להעביר אותה לפאלם [505 אלא מה..] , למרות שכשאני מעביר אליה קבצים של פ"פ אני רואה את העברתם ע"פ המחשב אך בסנכרון לא הם ולא הפאלם -פוינט עוברות . אודה לך אם תואילי להושיע [וגם אם לא] תודה ערן.

שלום ערן..

קודם כל נשמח אם תשנה את הכינוי שלך בפורום לשם האמיתי, הרי ממילא אתה לא מסתיר אותו.נראה לי שיש לך בכעיה כללית בהורדת אפליקציות לפאלם ועליך לבדוק את ההגדרות ב - HotSync ב"פרק" Custom ולוודא שהורדת אפליקציות מאופשרת.

eliram

New member
אמנון, זהו (כנראה) שם משפחתו

וסיכוי טוב שגם כינויו. לחיצה קטנה היתה מראה לך את כתובת ה EMAIL שלו והיית מבין. אל תהיה לחוץ כל כך על שמות אמיתיים. כינויים הם נשמת האינטרנט. קח לדוגמא את אה"מ (אובדת העצות). שם מצויין! הרבה יותר טוב מסתם "אנה גבעתי" או משהו דומה...

תודה , אני ממש לא לחוץ...

סתם עושה לי הרגשה טובה להתכתב עם שוקי, יעקב, יוסי, עומר במקום עם שמות עלומים...

ערן, האם הצלחת להתקין תוכנה אחרת

חוץ מזו שהמלצתי אליה? אם כן אזי אין בעיה ב"קינפוג" התוכנה, אלא פשוט נזדקק לנסיון נוסף להעלאת ה prc של פאואר פוינט. הגישה למצגת עצמה בפיסי הינה דרך אופציית Browse בלקוח הפיסי המגיע בהורדה. במידה ואתה לא מצליח להתקין שום תוכנה בכלל, אזי אכן יש לבדוק שוב את ההגדרות כפי שציין ידידי ומנהלי אמנון, המנהל מלחמת חורמה בכינויים באשר הם .....

mula

New member
לאמנון ..האובדת וכל השאר

אז כמו שאמר ידידנו שמי באמת ערן מולה , וכינויי הוא בהתאם. אני רופא , ולמי מאיתנו אין בעיות כלכליות .. סתם. לאובדת [נראה לי שאכנה אותך בשם אמ"ה ע"פ ראשי התיבות של כינוייך ] כי את לא נראית לי בדיוק עובדת עצות . אז כך אמשיך לנסות ומקוה שאצליח, עם יישומים אחרים אני בד"כ מסתדר אם כי לעיתים זה לוקח לי קצת זמן [ מה חעשות אנו די מוגבלים אחרת היינו בוחרים במקצוע אחר

hanani

New member
power point

אכן גם אני חיפשתי זמן רב - ותודה, ועובד מצויין עם PPT. ניסיתי לעומת זאת להעביר מצגת שהיתה סגורה כקובץ EXE וזה לא עבד. אבל בסך הכל תוכנה חביבה.

למעלה