לאהוב....

לאהוב....

בחשיכה מוחלטת מחפשת את האור בלבן בוהק מגלה גם שחור בעננה בהירה מוצאת גם אפור בבריחה אל האופק רוצה לחזור במנוחה ומרגוע מוצאת עייפות לחיים האלה מחפשת מהות לפנינות חכמים מחפשת משמעות בעומק פנימי מחפשת פשטות ביופי חיצוני מחפשת פגם בפגמי הטבע,מוצאת שמושלם בפינה חשוכה מגלה לי עולם בלבד שלי מוצאת את כולם בשתיקות המתים שומעת צרחות במגע ידי האהוב מרגישה יבלות בתמימות הילדים מגלה רוע ואטימות באשלייה כה יפה מתגלה האכזריות באהבתך אליי מגלה גם טינה בחדר עגול מחפשת פינה בניגון נושן מוצאת התחדשות באי סדר רוצה התלכדות באהבה מאכזבת מוצאת כיסופים בהחלטה פזיזה מאבדת חושים בכל רע מחפשת את הטוב ובכל אלה נותר לי רק ל-א-ה-ו-ב שבוע טוב!!
זמרת בארים

hadarshti

New member
זמרת אז ככה:

דבר ראשון את חזקה ביותר אחותי ! דבר שני יש לך את זה ! דבר שלישי את כשרונית...והשיר מ-ד-ה-י-ם ! עכשיו בטח את חושבת,"איכס איזו לקקנית"...אבל באמת שיר חזק. אז קיצר שיהייה לך אחל´ה יום בייב. ואם כתבת את השיר מתוך מה שעבר עלייך,אז אני רוצה לומר לך לא משנה מה ייקרה או קרה בסופו של דבר תמיד יהייה טוב. שלך הדר-"שמנה יפיפייה 18" : )

הדר....

קודם כל תודה.... דבר שני.... קראתי שעברת ניתוח,אני מקווה שאת מרגישה טוב שיהיה לך אחלה יום ושבוע
זמרת בארים

קרן^

New member
זמרת ../images/Emo24.gif

נהניתי מכל שורה ושורה.... את יפה וכשרונית...
קרן^

plus

New member
זמייייייייייייייירת...

התגעגעתי. והיה שווה לחכות. לאללה. חולה עלייך, אחות שלי!
ל.

פלוסה....

י´אלילה אחת... קרעת אותי מצחוק אתמול בריאה עלייך אחותי... "יאללה אני תשושה ,אני הולכת לנום" זמרת בארים

plus

New member
גוססת עלייך עם חצי רגל בקבר מותקקק ../images/Emo47.gif

פלג^ר

New member
יושבת לי בהפסקת צהריים במשרד:

ומשחזרת את עינייך היפות הבוהקות ככוכבים כזוהר הרקיע.אוהבת מוניק

פלג^ר

New member
שערך כעדר העיזים שגלשו מהרי הכרמל

שפתייך כחוט השני המשתוקקות למגע שפתיי.את קרן אור לי שנכבשתיבמראך

צקיטיטה

New member
זמרתתתתת

פשוט מהממת מדהימה יש לך אופטימיות מספיקה לפורום...
קבלי נשיקה....

למעלה