לאהוב שלי שעזב...

eilana6566

New member
לאהוב שלי שעזב...

אתה יודע זה כואב אבל פחות.. בהתחלה רק רגש, רק הצפה נוראית שאתה מרגיש שאתה טובע, שאין לך שליטה על מה שאתה עושה, שאתה מתנהג כמו משוגע כמו מישהו שאם היית רואה מהצד היית ממליץ לו לקחת איזה כדור טוב ןהירגע... ואז אחרי הרבה רגעי השפל, אחרי אין ספור דמעות ואחרי לילות על גבי לילות לבנים בלי דקת שינה.. פתאום מגיע לו ההיגיון, פתאום חבר בשם כבוד שנטש לתקופה מסוימת חוזר ויחד איתו מגיעות גם המון מחשבות, המון תהיות ויחד איתם גם הרבה כעס ועצבים, מלא אי הבנה על המחיקה הטוטאלית הזו, על השנייה שבה בן אדם יוצא מהחיים ונעלם כלא היה.. ואז ההגיון מדבר ומסביר שכנראה זה לא היה אמיתי לעולם, שכנראה לא סתם הרגשתי את חוסר השקט גם במהלך הקשר, מסביר שלכל דבר יש סיבה ושגם ללבד הזה יש סיבה אבל הלבד קשה ואכזרי ועם הלבד הזה אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד, שאני לא מוצאת את מקומי, מרגישה בודדה, שקופה כאילו שאף אחד לא באמת רואה אותי שאף אחד לא באמת דואג לי והאם למישהו איכפת ממני. מלא תובנות מלא הבטחות שכלום לא יילקח יותר כמובן מאליו.. אבל מתי הבדידות הזו כבר תלך, מתי?
:(

V i n a

New member
תיארת כאן באופן כמעט מדויק

את חמשת שלבי האבל אותם אנחנו עוברים כשנפרדים מאדם אהוב.
אם אני לא טועה, כרגע את בשלב הרביעי (עצב\דיכאון) ובקרוב תגיע ההשלמה.

הכל בסדר, את לא הראשונה ולא האחרונה - והכל עובר עד החתונה.

מזדהה

אני מכיר את ההרגשה. גם אני כמוך נעזבתי אחרי כמעט שני עשורים ושני ילדים.
העולם הפנימי מתפרק ,האמון ,ההבנה - הכל נמחק כלא היה .גם השגרה וגם הפנטזיות , החומרי והרגשי. אצלי ההרגשה הייתה שאני עירום כביום היוולדי. הרגשת הנטישה של בין הזוג "החוצפה " שלה לשחק בחיי כך, להרוס את הכול בשם ה.... ובעצם בשביל הכלום - כואבת משתקת ומפחידה. הלבד הזה ! מה אני עושה עכשיו ?
אחרי האבל החלטתי לקחת שליטה על חיי. להסתכל על כל המצב כעל הזדמנות, להכיר את עצמי מחדש ולהתמודד עם המצב בדרך הטובה ביותר עבורי. לחייך, לתכנן את המחר לעצמי מיוחד יותר מהשגרה שהייתה יכולה להיות לי אתה אם הכול היה "ממשיך כרגיל". בחרתי לראות את עצמי נולד מחדש בעבור מישהי חדשה שתכנס לחיי בשלב כל שהוא שתהיה ראויה יותר מזו שהייתה. זה לא שלא אהבתי והייתי מוכן (וגם ניסיתי ) לתקן את המצב , אך כשהבנתי שאין לי פרטנרית ואין רצון הבנתי שמגיע לי יותר .
גם לך . מגיע יותר ! מגיע לך שיהבו אותך שירצו אותך ושיהיו ראויים לך. אם הוא עזב (ואני לא יודע למה ) שילך לעזאזל.
ממשיכים הלאה במבט זקוף וגאה, הסתכלי אל העתיד שיבוא , הוא יגשים לך משאלות

בהצלחה

סטנגה Joe

New member
לי יש מסקנה

פרטית.
טוב לאהוב ולכאוב מאשר לא לאהוב בכלל.
אבל זאת רק דעתי.

למעלה