לאהוב בובה

malkishua2

New member
לאהוב בובה../images/Emo201.gif

לפני כמה זמן הייתה תוכנית על אנשים שחיים עם בובות בתור בנות זוג. מישהו זוכר את השם באנגלית או איפה אפשר למצוא פרטים עליה? תודה מראש

איזו סטייה מבחילה../images/Emo5.gif

אמנם שמעתי שהגולש gadgad0 מחזיק בובה מתנפחת,אך רוב הזמן היא סגורה בארון... אבל בתור בנות זוג? מה הם יוצאים עם הבובות להצגה יומית,ודופקים נקניקיה בסודוך ? מה זה הדבר הזה? עוד דבר,ראיתי פעם סרט תיעודי על כל מיני פטישים מוזרים כאלה ודיברו שם על אתר אינטרנט של איזה חולה רוח שצילם את עצמו מבצע את זממו עם בובות.. בעעעעעע אחד גדול.

gadgad0

New member
מה סטיה? איזה סטיה?!

פסלת לי יחסים עם בובות. תיכף תגיד לי שגם דפנה הדלמטית ומוקי הפודל לא יכולים להיות פרטנרים שלי?! תודה רבה באמת! לא השארת לי שום אפשרות לחיי מין פעילים (חוץ מבעילה אקראית של עציץ הגרניום בחדר המדרגות).

צפיתי בו, אחלה סרט ../images/Emo68.gif

אין מה לשפוט את אותם אנשים של הסרט, כבר אחרי כמה דקות אתה מבין שהם שרוטים בכלל, בלי קשר לבובה, לא מסוגלים לנהל קרים חברתיים בכלל, לא רק עם נשים. לא הייתי מופתע אם היו מחזיקים גם בובה דמוי כלב... כן אפשר לשפשף עיניים ולא להאמין עד איזו רמת קשר הם מגיעים עם הבובה, ממש אוהבים אותה. היה שם אחד (הבחור עם הקוקו) שממש נכנס לדיכאון כששלח את הבובה לתיקון... בכל מקרה, אני מצרף כאן לינק של האתר ממנו מזמינים את הבובות, אם מישהו במקרה נדבק בפטיש הזה... שווה להכנס סתם בשביל הקוריוז. כתובת האתר

למעלה