לאהובתי
I inbale New member 22/10/01 #5 תתפלאי ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif אהוב יקר שלי......מסתבר שיש כאן כמה שחושבות שזה מיעד אליהן
תתפלאי ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif אהוב יקר שלי......מסתבר שיש כאן כמה שחושבות שזה מיעד אליהן
ש שילדס New member 22/10/01 #7 וכי למה לא ??????? אני חושבת שכל בחורה יכולה לפנטז כאילו זה מיועד לה ואני לא חושבת שדן / פנטום התכוון למישהי ספציפית הוא כבר אמר פעם בשיריו שזה מיועד לכל בנות הפורום
וכי למה לא ??????? אני חושבת שכל בחורה יכולה לפנטז כאילו זה מיועד לה ואני לא חושבת שדן / פנטום התכוון למישהי ספציפית הוא כבר אמר פעם בשיריו שזה מיועד לכל בנות הפורום
מ מורןLA New member 22/10/01 #9 אין סודות בחברה.... חבר יקר.... כולך בנוי מסודות... סודות.... אולי תיפתח קצת? אנחנו פה כמו משפחה אחת גדולה.... אנחנו מאוד מסוקרנים.... אולי יצא עוד משהו מתוק כאן.....
אין סודות בחברה.... חבר יקר.... כולך בנוי מסודות... סודות.... אולי תיפתח קצת? אנחנו פה כמו משפחה אחת גדולה.... אנחנו מאוד מסוקרנים.... אולי יצא עוד משהו מתוק כאן.....
M MARMELAD New member 22/10/01 #12 חחחחחחחח פאנטום הכל ברוח טובה ודניאל תגיע לצ´ט התגעגעתי אל שניכם נורא ועכשיו יורד גשם ואני תקוע באינטרנט קפה בגלל הטוסטוס
חחחחחחחח פאנטום הכל ברוח טובה ודניאל תגיע לצ´ט התגעגעתי אל שניכם נורא ועכשיו יורד גשם ואני תקוע באינטרנט קפה בגלל הטוסטוס