לאהובי

yifat209

New member
לאהובי

לאחד והיחיד - אורן נפרדנו לפני 7 חודשים ...אז הכל היה נראה נכון לעשות...הייתי בטוחה כשהלכתי שאני לא יחזור ולא יביט לאחור...אבל טעיתי ...טעיתי בגדול כשחשבתי שאני ככה סתם יפסיק לאהוב אותך...שככה סתם תצא לי מהלב ומהראש ...היום אני יודעת להסתכל לאחור ולהצטער על כל מה שלך עשיתי ככה פגעתי בך לא ראיתי ולא הערכתי את כל מה שנתת לי והיום אני רק בוכה ומצטערת שכך יצא.... אני רק רוצה לבקש ממך סליחה אני יודעת שקשה ללב שלך לסלוח אבל הוא עדיין אוהב וגם אמרת לי את זה ...אני מבקשת ממך לנסות ולתת לי את ההזדמנות השניה להוכיח לך שאני שווה כי הכל היה ממש לא בכוונה ....אני עדיין אוהבת ומחכה שתסלח ותפתח אלי ..תנסה לשכוח שבזמן שהיינו יחד היה לפעמים קצת רע...תנסה לזכור את הטוב ....תמיד היו לנו מכשולים ואני חושבת שאם הינו על אי בודד לבד לא הייתי עוזבת אותך ואפילו לא לשניה כי הכל היה לי איתך רק שאנשים הם צרי עין ולא רואים את הכל הם לא מודעים לאהבה שהייתה בנינו ולהגיד לך תאמת גם אני הייתי ממש עיוורת אולי מרוב שאהבת , האהבה שלך הייתה כל כך ברורה שנראה לי שלקחתי אותה כמובן מאליו ופה הטעות שלי הייתי צריכה להתייחס יותר לתת מעצי יותר ולא רק לבקש...הייתי ילדה....לא ידעתי מה אני עושה ....הפרש הגילאים בנינו הקשה עלי מאוד....איתך עברתי מגיל 17 ל20 את 3 השנים הכי מופלאות בחיי...אתה השארת אותי נערה מתבגרת עם ראש של אישה בוגרת ככה לפחות כולם אומרים...תגיד לי רק איך אתה יכול שלא להרגיש את זה ....אם אתה אומר שהלב שלך עדיין אוהב אז למה למה למה אתה לא מצליח לסלוח?????? אני כל כך מתגעגעת אליך ומוכנה לתת לך הכללל ...כל שתבקש כל שתרצה.....אני ילך נגד כל אותם אנשים שרק ניסו להפריד בנינו כי חשבו שאנחנו לא מתאימים...מה הם בכלל יודעים? הם לא מרגישים את מה שאני מרגישה עכשיו ....הם לא מנגבים לי את הדמעות שזולגות כל יום כל שעה כל דקה רק מעצם המחשבה שלי עליך! את כל זה כבר אמרתי לך בעבר אבל אתה לא הקשבת ...לבך סגור כמו דלת של כספת .....תגידו לי איפה אני ימצא את המפתח? תגלה לי את הקוד לליבך בבקשה כי אני עדיין מאוהבת בך!! שלך מאז ולתמיד!!! יפעת

adam33

New member
אני לא יודע אבל..

התחברתי לכמה דברים שכתבת.. כמו .." אני ילך נגד כל אותם אנשים שרק ניסו להפריד בנינו כי חשבו שאנחנו לא מתאימים...מה הם בכלל יודעים? הם לא מרגישים את מה שאני מרגישה עכשיו ....הם לא מנגבים לי את הדמעות שזולגות כל יום כל שעה כל דקה רק מעצם המחשבה שלי עליך!" או על "הפרש הגילאים בנינו הקשה עלי מאוד....איתך עברתי מגיל 17 ל20 את 3 השנים הכי מופלאות בחיי... לפעמים אנחנו נמצאים במצב מסויים ואנחנו לא מעריכים אותו עד שמשהו לא קורה.. כן ..אני כל כך מבין על מה שאת כותבת...הלואי ויכלתי לכתוב על זה אבל אוליי ממה שכתבתי בחודשים שעברו תוכלי לנגוע בקמצוץ ממה שהרגשתי וזה לא רחוק ממך.. את מאמינה באהבה כזו? את חושבת שזה ניתן למימוש? אני חשבתי שכן והלכתי עם זה..וגם חשבתי שגם היא מאמינה בזה.. אבל פתאום קרה מה שקרה והבנתי שלפעמים המילים הולכות המון המון קדימה לפני המעשים.. ואז.. אתה אומר שהמצב העכשוי הוא זה שעדיף על פני דברים אחרים.. אבל ושוב אבל.. לא יודע אוליי אנחנו אנשים שכל כך מאמינים בצד השני עד שמבינים שפתאום ויתרו עלינו כל כך מהר ..ובלי להתיעץ איתנו בכלל.. הרגשה שלי..

yifat209

New member
תגובה ל ADAM 33

אתה צודק...זו ממש אהבה בלתי אפשרית כזו שלא משנה כמה רוצים בה היא ממש לא תתאפשר .....כמעט כמו לעוף.... אולי באמת אני נסחפת עם המילים שבסך הכל מבטאות רגש....אני בטוחה שגם הצד השני שלי מאמין ויודע שהוא שקיימת בנינו אהבה...אבל כמוני הוא בטוח גם יודע שהיא הייתה יפה ...ועכשיו נשאר ממנה רק זיכרון...לפעמים קצת מר....אני משתדלת לזכור רק את הטוב שעברנו אבל כשזה עולה ...זה עצוב....ושוב אותה הרגשה של פיספוס....אולי (ויש הרבה אולי) לא באמת נועדנו להיות זו עם זה .... ההרגשה שלי אומרת שכן ויתרתי מהר מדיי אבל לא אני ובטח שלא אתה יכולים להאשים מישהו במצב שנוצר...לא שאני מחפשת אשמים ..אבל מטבע האדם להפיל את האשמה על משהו ...אולי באמת מכעס על אנשים שמסביב או על מציאות כואבת שבמקרה הפגישה בנינו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון...אבל דיי לבכות על חלב שנשפך כי אנחנו בחיים לא נחזור לאותה אהבה....אני רק מקווה בשבילי (וגם בשבילך) שתמצא משהוא טוב כזה או אולי אפילו יותר (לדעתי לא קיים)... בהצלחה.... יפעת

adam33

New member
פעם אמר כבר מישהו

משהו טוב נגמר מהר.. ואני מסכים עם זה למרות שאני מאמין בכך שאם הצד השני מבין ויודע עד כמה הוא זכה ומעריך את זה הוא יגיע לכך במהירות.. נכון שהצפיה היא מצד אחד לא קלה אבל החיים ממשיכים כמו שאת כותבת.. צר לי אבל לנחם אותך איני יכול לכתוב אבל כן אני יכול לומר שבמקודם או במאוחר הצד השני כן חושב ..וכן מייצר על כך שהוא אינו יכול לממש את האהבה ואני בטוח ויודע ומרגיש שבמוקדם או במאוחר זה יחזור יותר חזק ממה שזה היה.. קשה לי לכתוב לך כי בעצם לפעמים הצפיה היא שדקה לכאורה היא כמו ימים שלמים וימים שלמים הם כמו חודשים.. ודווקה בגלל ובזכות זה הרגשות הם חזקות וצלצול אחד בזמן שלא תהיי מוכנה לו יקפיץ אותך ויגרום לך לחייך למרות הזמן שחולף וכל מה שהוא סוחב בחובו.. ואני מסכים איתך שדבר כזה הוא רק באגדות קיים כי להנות ממישהו בגלל הנכוחות שלו ובגלל ההרגשה הזהה ולא בגלל דברים מעבר וכמוהה הטלפטיה שקיימת זה אכן רק תחת קסם של אגדה.. ואני תהיתי בעבר אם מישהו אחר יכול להרגיש מהצד מה שזה ? התשובה היא לא כי זו מן שבועה של שני אנשים שלא ניתן להעביר אותה ולפרש אותה כמו שהיא לאדם אחר שלא מבין בערכה.. אדם..

yifat209

New member
מכאן ל....

אכן אתה צודק בהכלל אתה נשמע לי אדם עם המון נסיון....אולי קצת מר....אבל בכל זאת מכל דבר צריך לקחת את הטוב.... התוכל לייעץ לי איך אני ממשיכה קדימה מבלי להסתכל לאחור ולא לרגע?? האם אי פעם אני ימצא את הדרך אל האושר ....אולי זה יהיה באמת עם אדם אחר אבל אני בטוחה ומאוד רוצה קודם כל למצוא את האושר שלי לבד....כדי להוכיח לעצמי שאני לא תלויה בעבר... זה קשה...וכבר ניסיתי...אך ללא הצלחה....

adam33

New member
אכן זה מוכר

ולעניות דעתי בכל שלב זה ילווה אותך בחייך. השאלה הינה האם זה יפריע לך הלאה בחיפושייך אחרי האושר.. אז ככה.. זה כמו לשון מאזניים.. כאשר תרגישי נוח בכל מצב שתהיי בו אזיי זה ידחק אחורה וישב אי שם בזכרון הטוב של העבר שלך.. אך ברגע שתחשבי על החיים ובכלל אזיי זה יצוץ מאי שם ותזכרי וגם תעשי השוואות לגבי המצב העכשוי לעומת מה שהיה לך.. מנסיון אני יכול לומר לך שכן יש כמה דרכים כן לא להתקל בכך אבל זה מורכב.. עושה רושם שאת מעריכה ויודעת עד כמה הדבר המיוחד שהיה לך ושאוליי לעולם לא יחזור כפי שהית רוצה שיהיה - גם עם אחר.. אין מזור לאהבה חוץ מאהבה.. ולכן כמה מילים שלא אכתוב רק ההרגשה האישית שלך היא זו שתקבע לבסוף.. ודומני שאני כבר יודע מה היא כעת..

yifat209

New member
לאדם

מרגיז אותי שאתה יודע מהם הדרכים לא להתקל בעבר ולא להשוות ואתה לא טורח לשתף אותי....גם אם זה מורכב ...אני ינסה לקחת את המעט שיעזור....אני זקוקה לזה נואשות בכדי להמישך לחיות.... ומרגיז אותי עוד יותר שאתה יודע מה אני מרגישה?? הייתכן??

למעלה