לאהובה ......

לאהובה ......

קראתי את מה שביקשת, ואני רוצה להגיד לך, שאני דוקא מאוד אוהבת אותך בגלל האופטימיות שבך, אני שמחה מאוד שטוב לך, ולהבדיל ממך, עברתי משבר בחיים, ואף פעם לא דיברתי שלילי, חוץ מהשלילי, חחחחחה. בקיצור, אני דוקא שמחה כאשר אני שומעת אופטימיות מאנשים מנוסים, זה עושה לי טוב על הלב, כי אני תמיד מוכנה לקחת אנרגיות חיוביות מהיכן שרק אפשר. ואם לא הבנת אותי, אז הנה שוב, דוקא ההרגשה הטובה שלך, מתחברת אלי. ובאמת אני , ואחיותי, כמו שלימדו אותנו ההורים, ללכת רק איפוא שיש אינרגיות חיוביות כי זה מדבק. הנה נדבקתי ממך וואלה צדקו ההורים, טוב מתי לא בעצם. שלך יונית

אהובה.א

New member
חחחחחחחחחח יונית

אני שמחה שאת מקבלת את האנרגיות החיוביות שלי. אחרי השבת האחרונה לא חושבת שיש לי אנרגיה כל שהיא. טעה מי שטען ששבת הוא יום מנוחה. הוא היה כנראה גבר ללא ילדים על ראשו וללא בית לנקות אחריהם. לנו , האמהות , מתי יש שבת מנוחה? אבל , תודה לאל , עברה לי השבת... ומחר מתחיל שבוע חדש ועמוס בעבודה , שכמה שהיא קשה לעיתים , העבודה בבית קשה שבעתיים. מצטערת שעברת משבר בחיים . אבל מי לא עובר? את חושבת שהכל אצלי וורוד? גם לי היו הרבה משברים בחיים. אבל מהם למדתי. למדתי להעריך את הטוב שבחיים , את האהבה הרבה שבעלי רוכש לי , את חבריי האמיתיים , את עבודתי ואת כל חיי. אין אחד שלא עובר משבר בחיים. מי שלא עובר - חי באשליה , שברגע שיתעורר ממנה.... אני לא מקנאה בו. אשמח לבעביר אלייך עוד אנרגיות חיוביות וגם לכל הפורום... נראה לי שהרבה מהפורום זקוקים לו. אוהבת אותך @-{{--{{ והנה פרח לשבת אהובה

למעלה