לאהובה א

לאהובה א

אם הילד חולה, אמא בבית (זה ביחס להיום, אבל אמא גם ערה בלילה) אם אני בעבודה הרבה לפני שהם הולכים לבי``ס/מעון אם הגילאים הם בין 12 ו - תינוק בן שנה אם האלמנות מביאה אותי למצב של לפרנס לבד זה לא פשוט למצוא זמן לעצמי לא אמרתי שלא אפשרי אבל זה גורל של אמהות עובדות רבות (גם נשואות, עם בעל) לעבוד מסביב לשעון - אני יודעת, זה מה שעשיתי שנים רבות, גם איתו ואז מתי? כשהילדים קטנים זה בית עבודה ילדים להפך, כשיש בעל אז אח``כ הוא גם רוצה תשומי...

גר^^בהר

New member
ל.......כחולה

מה יהיה אם השם הזה? אני עוקב אחרי כל כיתובייך. אהבתי את הרציונליות. אהבתי את הטיפוס. מחזיק לך אצבעות מרחוק יודע שתגיעי למחוז חפצך אם כל המשברים! אשת חייל מי ימצא...(טוב לא להיסחף) ממני המעריץ הגר בהר

אהובה.א

New member
היי חמודה

ראשית , אם את לבד מגדלת את ילדייך אני גאה בך בשל יכולתך הנפשית וכוחך הרוחני לספוג את קשיי הגידול לבד. אולם גם אם הינך לבד או שבן זוגך מגיע מאוחר מהעבודה וכל גידול הילדים נופל עלייך תמיד אנו , האמהות , צריכות למצוא זמן לעצמנו לא אחת קורה שאני עובדת מעל 12 שעות באותו יום (כמו היום ואתמול ושלשום...) א ז מ ה ????? זה לא אומר שאני לא צריכה למצוא לי זמן לעצמי. אז אני נוטשת את העבודה בבית ליום אחד מ ה י ק ר ה??? כ ל ו ם משאירה את הכלים עד למחרת .... יקרה משהו? לאאאאאא מפנקת את עצמי לאחר יום מפרך יש אמהות שלאחר שהילדים הולכים לישון מתחילות בנקיון הבית.... ל ע ז א ז ל !!!! גם לנו מגיע ערב שקט גם לנו מגיע לנוח לא מספיק כל היום? אני לא אומרת לך לנטוש הכל אני לא אומרת להשאיר בית מלוכלך אבל לא חייבות אנו לקרצף כל רגע מה שכן אנו חייבות זה שקט לעצמנו ו ד ח ו ף ף ף ף ף וללא סנטימנטים בהצלחה לך , חומד אהובה

פטנטים להשרדות

לאהובה החמודה אני חייבת לגלות לך סוד יש לי עוד `ניק` שבו אני משתמשת לפעמים והשתמשתי בו כשהצצתי במפגש ביהוד אני חושבת שהיית בו, אני זוכרת אישה חייכנית במיוחד ולכן מגיבה לך בהנאה גלויה קודם כל מעצם הכינוי - אני אלמנה ובוודאי מגדלת את ילדיי לבד ואין בכך כוחות נפשיים מיוחדים חוץ מאלה שהם מעניקים לי, יום יום עצם קיומם, החיוכים שלהם, החוכמות, הנחת, טוב הלב שלהם, שימחת החיים יש טעם לחיים אני שואבת מהם כוחות לחיים, להשרדות, נ ה נ י י ת מעצם גידולם ונוכחותם זה פטנט א` אחרי שזוקפים את הגו, וממשיכים לחיות, עם חיוך, קצת ראיתי שאני רודפת אחרי הזנב של עצמי, מעסיקה את עצמי כל היום בטפל, חוזרת מהעבודה, שפוכה, ומתחילה עם הבית - כביסה, כלים וכו הגדולה מטפלת בתינוק, האמצעי בורח לחברים שלו, והבית כמרקחה. עשיתי סטופ - רגע - כך לא חיים ו... לקחתי לי או פר - זה מין פטנט שכזה, עולה כסף אמנם, אז יהיו לי פחות חסכונות אבל לעזאזל - אני חוזרת הביתה לבית נקי, הילדים חזרו מבי``ס לבית פתוח, אכלו, אין כלים או כביסה מלוכלכת ואת התינוק שהבאתי מהמעון מוסרת לידיה ואוכלת את הסלט -החתוך, המוכן. אח``כ יש לי כוח להתייחס לילדיי, לשחק עם התינוק, להסעות, לעזור בשיעורים לתת לילדה חזרה את הילדות שלה, ולאמצעי את תשומת הלב לה הוא דרוש = להתעסק בעיקר! ואח``כ בערב, אחרי המקלחות והכל, לשבת כאן או לצאת או לקרוא ספר או... לתת זמן לעצמי! זה פטנט ב` - בשבילו אני עובדת בשלוש מקומות אמנם אבל אנחנו חיים טוב. בלי אף אחד! עצמאות, זה שם המשחק, זה פטנט ג` - לא להיות תלויים באיש. יותר מהכל - להיות שלמים ומרוצים מההחלטות שמקבלים. לחייך בסוף היום. וכך אני נשארת רק עם דבר אחד - געגועי לאישי שאיננו, לאבא של ילדיי. ואת צערי אני שופכת לפנייכם.

גר^^בהר

New member
לאל... כחולה ,תגובה 2

יש דברים שקשה להסביר יש דברים שאינם מובנים לקיבוצניקים(אהובה) יש דברים שרק מושבניקים ובעלי חשבונות בנק מכירים! ההשרדות שלך אחרת החיים שלך אחרים ולכן כמו תמיד למרות הכל ,שוב מחזיק לך אצבעות

למעלה