לאדמוני ממני לין

לין-לין

New member
לאדמוני ממני לין

לאדמוני, אני בכלל לא ניפגעתי ממה שכתבת לי, אני להיפך מעריכה את כל מי שטורח להגיב לי במיוחד כשאני מבקשת. מאוד היתי רוצה להבהיר משהו שאולי לא הבהרתי מספיק טוב. הבחור עצמו חשב שהוא אובססיבי, כי הוא גרוש טרי ואומר שאף פעם לא התאהב ככה, אך לדעתי הוא לא היה אובססיבי, הוא גם הזכיר לי את ההתנהגות הזו שלי בעבר לפני שנים כשהיתי מתאהבת. לא נראה לי שאי אפשר להתאהב בי מיד, למרות שזה ישמע שחצני, אני בגלל מה שעברתי בנישואים ואני עתירת ניסיון חיים, בחורה מיוחדת להפליא וגם נראית טוב, מה שלא יזיק, ובאמת, אפשר להתאהב בי בקלות, לכן אני מאמינה נכון להיום שהוא התאהב נורמלית ולא אובססיבית. אבל דוקא הבחור לא לחץ עלי בסקס והכל התקדם לאט ויפה מאוד, אפשר לאמר שהקשר לא התנתק לגמרי אבל כאשר גרושה ועם ניסיוני העשיר בנישואים כמובן, אני לא בעד קשר עם עליות ומורדות, לדעתי קשר זוגי צריך להיות בנוי כמה שיותר בלי עליות ומורדות משהו נורמלי בלי דבר לא נורמלי, כלומר, ובמיוחד כאשר אני בפרק ב`, אני רוצה מישהוא שלא יפריע לי בלימודים שלי, בעבודה שלי , במשפחה שלי וכו`. ועוד בקשה לי אליך אדמוני, מאוד מסקרנת אותי ההערה כשאומרים גבר יקח אותך כמו שאת, למה מתכוונים? האם כשהכרת את החברה שלך, בצ`ט כמובן ידעתם שאתם גולשים להכרות או לסטוץ או למשהו אחר? תספר לי אני אוהבת ללמוד סיפורים שיכולים לעזור לי. ובלי קשר לכלום מאחלת אני לכם הצלחה. מחכה לתשובה.!!!!

אדמוני*

New member
לבחורה עם הביטחון העצמי.

את האמת קצת קשה לי לענות לך עקב הביטחון המופרז שלך. אבל אתעלם לרגע מזה ובכל זאת אקדיש לך מס` מילים. א. כאשר הכרתי את אהובתי ,היו לנו שיחות נפש על כל הדברים שבעולם...חוץ מסקס. ב. כאשר היא רצתה להפגש איתי בהתחלה לא הסכמתי מכיוון שלא רציתי לחצות גבולות,לאחר מס` שיחות בצ`ט הסכמתי כי ידעתי שזה רק פגישה נחמדה ולא יותר... ג.את יכולה בטח להבין שהפגישה רק היתה תקדים ליותר פגישות ולגילוי אהבתנו. ד.אני רוצה אותה עם כל החבילה,אני מתכוון שיש לה שני ילדים מקסימים,ואני מנסה לשלב אותם באהבתי. ה.אני חושב שיש לך בעיה בגישה שלך...לא כל אחד יכול להתאהב באחת שמאוהבת בעצמה!!!! ו.לא רוצה לפגוע אבל ממש הורדת לי את הטעם מלהכנס לשיחה עמוקה יותר ופרטנית. תודה בהצלחה גם לך, אדמוני*

למעלה