לאדם יקר מאוד זה בשבילך רק שיעבור היום הזה ואוכל לראות אותך היום
G G I R L P New member 29/7/07 #4 קריאה ראשונה על מכירה פומבית של אייבורי כמה אתם נותנים לי ? בקריאה ראשונה??? רק בלי ......
א אייבורי New member 29/7/07 #7 תשמעי תראי לא לעולם חוסן וגם לא לעולם פלדלת ולכי תדעי מתי סי תתפוסותך עם סקלפל.
G G I R L P New member 29/7/07 #9 ../images/Emo67.gif שומרת על זכות השתיקה, יש לי עו"ד פנו אלי דרכו....
G G I R L P New member 29/7/07 #10 ../images/Emo67.gif, ../images/Emo67.gif שומרת על זכות השתיקה, יש לי עו"ד פנו אלי דרכו...., שומרת על זכות השתיקה, יש לי עו"ד פנו אלי דרכו....
../images/Emo67.gif, ../images/Emo67.gif שומרת על זכות השתיקה, יש לי עו"ד פנו אלי דרכו...., שומרת על זכות השתיקה, יש לי עו"ד פנו אלי דרכו....
M Master Stav New member 29/7/07 #8 זה בעיה .... איך מודדים את האיש על פי רוחב הלב ? על פי גודל החיוך ? על מידת החברות ....? גררררר אין קנה מידה ראלי הוא שבר את הסקלה ..... עכישו בוא ניראה אותך שמפו .......שומפי ....שמופממפי ....
זה בעיה .... איך מודדים את האיש על פי רוחב הלב ? על פי גודל החיוך ? על מידת החברות ....? גררררר אין קנה מידה ראלי הוא שבר את הסקלה ..... עכישו בוא ניראה אותך שמפו .......שומפי ....שמופממפי ....
G G I R L P New member 29/7/07 #11 אני אומרת ../images/Emo190.gif לתוך, בעזרת C, ואז לחלק לכולם, ככה כולם יהנו ממנו.... אייב חולה עליך איש... בעצם, הבראתי!!! חחחח
אני אומרת ../images/Emo190.gif לתוך, בעזרת C, ואז לחלק לכולם, ככה כולם יהנו ממנו.... אייב חולה עליך איש... בעצם, הבראתי!!! חחחח