לאדי ואלדר....

לאדי ואלדר....

טוב דבר ראשון רציתי לומר לך ,אלדר, שמה שאתה מבין שקורה לי ולאדי זה לא מה שקורה במציאות... המציאות שלנו קצת אחרת:לנו אין שליטה או חוש מסויים שאומר לנו מתיי הדבר הולך לקרות. אנחנו חולמות ורואות דברים ללא היכולת לשלוט עליהם או לכוון אותם. לאדי רציתי לומר לך תודה כי נורא חשוב לי שיש אדם כמוני שחווה את הדברים קשים שאני חווה וגם לא יכול לשלוט על כך ... אגב, גם אני ראיתי דברים בזמן שהייתי ערה בחברת אנשים וניסתי להדחיק כי זה נראה בהתחלה אפילו לי [ שלי זה קורה] מוזר ולא אמיתי ,ובנוסף קרו לי דברים מוזרים נוספים כמו נפילה מקומה 4 בגיל 6 ויציאה ללא פגע , כולם אמרו שנולדתי מחדש ובאמת נולדתי אל תוך עולם חדש ומוזר... גם לכם אולי קרו דברים כאלה? טוב אני אשמח לקבל ממכם תשובה מהר ו...אם אלדר יודע משהו הקשור לתאריכים אז נולדתי ב: 23.8.83 אז ביי לבנתיים ובתקווה לרק חלומות מבשרי טובות.

נרקיסית

New member
המלצה.

אני ממליצה לך לפנות לפורום רוחניות, שם תוכלי לקבל מטליה (מנהלת הפורום) הסברים או הפניות, אם ברצונך לחקור את החוויות שעוברות עליך.

אלדר

New member
מי אמר? כזה דבר??

טוב אוקי הבנתי שאת רוצה להיות ``מיוחדת`` כזו שרק לך יש כזה דבר?!?! אבל כמו שאמרת במציאות זה שונה! אני יודע את זה כי גם אני בהתחלה לא שלטתי בזה!! היו לי הרבה בעיות אם זה למרות שחוץ מפעם אחת שהיא באמת חזתה מוות אני לרוב לא סובל כזה דבר ומתעב את המוות עצמו אז אולי בגלל זה אני לא חולם על זה... ואולי זה שאני במקום מה שאתם עשיתם סגרתי את המעגל לקירבה שלי ולמי שממש קרוב אלי ככה שזה קטן... אני שולט עכשיו על זה פחות או יותר ומתעל את זה לטובתי... אבל זה ממש לא כיף לחלום על תאונה שתקרה ועוד שהיא אפשר לעזעיר מפניה!! הרי מי הכיר את אותו אחד שהיה מאוד קשור לידידה שלי?!?! ואני כן יודע איך זה וגם אני למדתי איך לשלוט בזה כמו שאת תעשי בסופו של דבר!!! אני פשוט לומד איך לחלום רק דברים מסויימים או שזה פשוט קורה בגלל שיש לי מודעות שונה או נשמה כזו??? אין לי מושג איך אבל כבר אין לי חלומות שממש מכאיבים את הרוב כבר סיננתי ועכשיו יש רק חלומות ``טובים`` כאילו אני מתמקד במי שאני מכיר ובסביבה שלי רוב הזמן ככה שאני חולם רק על זה... למשל חלמתי על מי שכנראה תהיה החברה של חבר שלי... אני עדיין לא יודע אם זה יקרה אבל אני חושב שזה מאוד יקרה!!! ויש זמן עד אז כי זה לא יהיה בקרוב כפי שראיתי.... אבל זה אחד מהרבה מאוד חלומות כאלה.... יום טוב וסוף שבוע נחמד... אור ואהבה לכולם... שלך tksr

למעלה