ווידוי, אין לי הוכחות לכך שבחוק הבינ"ל אסור להקים גדר חשמלית, אבל האם לכם יש הוכחות שתפיסת שטחים בעת מלחמת מגן והתיישבות בהם לאח"כ אסורה? וזאת למרות ששם ישבו יישובים יהודיים עשרות שנים לפני כן... מצטער על סימני הקריאה
לפי החוק הבנלאומי - (שנחקק באו"ם) - אין לתוקף שהובס ואיבד שטחים - זכות לדרוש אותם בחזרה. משום מה, כל מלחמה שישראל נצחה האו"ם התעלם מ-חוקה זו. טוב, הרי האו"ם הוא אנטישמי.
לצערי אני לא יכול להגיד לך -כיון שראיתי את זה באיזה ירחון כשהייתי בטיפול אורטדנטי.. -וגם לא הופיע שם הסעיף עד כמה שאני זוכר. אבל מן הסתם יש דרך לברר את זה. אם זה כולל את מלחמת ששת הימים - אני חושב שכן.. זה נכון שפיזית אנחנו פתחנו במלחמה בהפצצת מטוסי המצרים על הקרקע, אך החוק הבנלאומי מחייב להכריז על מלחמה בטרם פותחים בה (אגב, מה שנט"ו לא עשה כשהפציץ את יגוסלביה) -ולכן, ניראה לי שזה נחשב לפחות פורמלית כאילו הערבים פתחו במלחמה.
לX איום ברור ומיידי והוא פותח במלחמה, האם זו מלחמת מגן? האם איום ברור ומיידי על Y מצידי הופך אותי לתוקפן? נראה לי שכן, זה כמו שמישהו יתקרב אליך עם סכין, אבל לא יגע בך, ואתה תזרוק עליו כסא...מי כאן התוקפן?