לאדווה המאמי

ברור שהוא ירשום שאין לו....

יש לו מותק אבל הוא רשם שאין לו שלא ינג'סו לו "תביאי לי תביאי לי" מותק לא לכל דבר מאמינים ויש לו......

כנסווווווווווווווו

יש מצב שיש לוווווווווווווווווו אני ואביחי מדברים כזהה ויש לו איסיקיו יענו לאביחי לא דעת מה אם השאר

אדרררר

New member
אין לו..

הוא כתב ממזמן אין לי אייסיקיו ומסנג'ר אל תתיחסו למתחזים..

יש לו..

וגם מסן יש לו.. אבל הוא ל--א נכנס.. אז פרשו... אה כן..ו..אל תבואו לי ביציאות של.. "מאיפה את יודעת?!" כי דיברתי עם אושרי בטלפון לא רק פעם אחת.. אז אני מבטיחה לכם ש..יש לו.. אבל הוא ל====א נכנס! כאילו ממש בקושי... הוא עסוק אתן יודעת.. =\

אגב..

לכול אלו ש.. אומרות .."הוא כתבה בפירוש..אין לי.." הוא כתב.. "כבר מזמן אין לי איי סי ומסן אז תיהרו ממתחזים" "כבר מזמן.." הכוונה היא שיש לו.. קיים מספר שהוא פתח.. ו..יש לו גם מסן.. העיניין הוא ש..כב רמזמן הוא הם לא פעילים.. :)

Breath15

New member
טוב..תאכלו אותה!

ביג דיל פתחה הודעה ..תאכלו אותה! מה אתם משלמים פה על הודעות שכואב לכם? תגידו לה "על תפתחי בפעם הבאה בבקשה הודעה חסרת משמעות..זה מעצבן" במקום לאכול אותה ... שתדע לפעם הבאה לא לפתוח אאבל על תתנפלו עלייה נו היא לא ידעה מה לעשות?! תגידו לה..ופעם הבאה היא תנסה לא לעשות את זההההה אבל אנשים..באמת..מה זה ההגזמות האלה? תנסו להיות נחמדים קצת מסכנה לא עשתה כלום רק פתחה הודעה כי לא ידעה מה עוד אפשר לעשות

תגידי עוד פעם תאכלו אותה..

או את השורש א.כ.ל הזכרת אותו מיליון פעם בהדועה אחת.. מה קרה?!

למעלה