לאגגגים...

lir85

New member
לאגגגים...

שיחקתי ברשת, 75 דק' המישחק עבר חלק בלי לאגים בכלל הובלתי 2-0 ובדיוק אחרי השער השני שלי התחילו לאגים איומים שהדבר היחיד שיכלתי לעשות זה אם הכדור אצלי לבעוט אותו כמה שיותר רחוק, רק במזל נגמר 2-1 והוא לא הספיק להשוות...השאלה היא אם יש דרך לגרום ללאגים כאלו בצורה מכוונת או שזה היה מיקרי?? כי בכל זאת בזמן שלי היו לאגים מטורפים הוא המשיך לשחק כרגיל ואפילו להבקיע אז כנראה אצלו המישחק פעל במהירות יותר סבירה

Drenthe

New member
לאגים במשחקי אונליין

זה קורה ברוב המשחקים... אולם ! אפשר להפחית את זה בצורה פשוטה ויעילה מאוד: יש לצאת מכל התוכניות שבהתחל או שבצד שמאל למטה ( במקרה ויש לך ווינדוס בעברית),במילים אחרות לצאת מכל התוכניות שמופעלות ( ואני לא מתכוון רק לתוכניות שאתה משתמש בהם בצורה ידנית ממש אלא אלה שמופעלות עם הדלקת המחשב ופתיחת הווינדוס). וגם לאלה שיש ראוטרים או מפצלים למיניהם, יש לצאת קודם כל מהתוכניות במחשב האישי, ולוודא שגם במחשב השני שמחובר לראווטר/מפצל לא מופעלות יותר מדי תוכניות ובטח שלא תוכניות כבדות כגון תוכניות שיתוף קבצים; אימיול וזה... מאוד יעזור,מדבר מנסיון

idanliraz

New member
מחזק כל מילה,דגש על תוכנת שיתוף

הם לוקחות את רוב רוחב הפס יש מצב שלאגים נגרמים גם מבעיה של בזק,של הפרעות בקו

lir85

New member
זה אני יודע

השאלה שלי היא האם אפשר לגרום לכאלו לאגים בכוונה שישפיעו רק על השחקן שנגדך, כי במישחק שדיברתי עליו זה התחיל בדיוק אחרי שער שהבקעתי ואז הלאגים התחילו בצורה קיצונית שממש אי אפשר לשחק ולעומת זאת הוא המשיך לשחק כרגיל אז היה ניראה לי כאילו השחקן מולי גרם לזה בכוונה...זה אפשרי?

Drenthe

New member
הכל אפשרי אולם

אין לא שום אפשרות להפעיל תוכנה כשהוא באמצע המשחק, כי כל יציאה תנתק את התקשורת. אולם יש מצב שהוא יפעיל תוכנה כבדה במחשב המחובר לאותה הרשת, אך ההשפעה לא משתפקת מיידית, כך שקשה להאמין שהוא באמת עושה, אבל תמיד תיקח בחשבון שכן. יש לנו תמיד את הנטייה להגיד " דווקא כשהבקעתי" או "בהתקפה שלי", ואני אומר לך כי אני משתמש כמוך במשפטים האלה, אבל יכול להיות שזה סתם נאחס ולא יותר

למעלה