לאבריל יש....

juliron

New member
לאבריל יש....

סך הכל 19 שירים ואולי היא הוציאה עוד.... בקיצור אם אתם רוצים את המילים של כ-ל השירים שלה (וגם כמה מילים שאנשים משועממים המציאו) תיכנסו לאתר שלמטה הוא האתר ה-כי טוב של מילים... אז... תהנו

OrdinaryDay

New member
אממ../images/Emo4.gif

לא הבנתי...מה כל השירים האלה למטה? ואיך הם קשורים לאבריל? כתוב שהם שלה אבל... הם לא שלה!<?>

הייייייייייי!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שרה גנבת לי את החתימה!!!!!!!! היום רציתי לשנות אותה...... לא פייר! :(

OrdinaryDay

New member
בשבילך אני אשנה אותה../images/Emo13.gif

ראית איזה נחמדה אני? ואני לא משנה אותה רק כי יש שיר יותר יפה מזה...אני משנה אותה בשבילך!

juliron

New member
סך הכל יש לה 19

שאר השירים אם תיכנסי את תראי שזה סתם אנשים משועממים הכניסו ויש כמה שהם אותו שיר רק קראו להם אחרת... Losing Grip.1 Complicated.2 Sk8er Boi.3 I´m Ok.4 Mobile.5 Unwanted.6 Tomorrow.7 Anything But Ordinary.8 Thing I´ll Never Say.9 My World.10 Nobody´s Fool.11 Too Much To Ask.12 Naked.13 Two Rivers.14 Why.15 Falling Down.16 Get Over It.17 I Don´t Give A Damn.18 19.Temple of Life אלה כ-ל השירים שלה..:)

ברודי

New member
שלי הכי יאפה!!!

צ´ה מאחר והסיכוי שתחזרי לעמוד 2 אפסי אז- יאלדה את ממש דומה לפינק (השחורה) בתמונה ששמת. (זה רק אני או שפינק עם שיער שחור ופינק עם שיער ורוד נראות כמו 2 אנשים שונים?!)

ברודי

New member
חחח אדם צריך להתאמץ בשביל זה.

לך לעמוד 2 לשרשור של ההיא שצילמה ת´צמה בפוזה של אווריל

Alexis14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif

היא באמת דומה לפינק, אם מוציאים את השיער...
... ד"א- בזמן האחרון כשאני כותבת
(| כן |) יוצא לי |בן|...

אני??? דומה לפינק??../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

מה פתאום!!!!! אתם יודעים מה, אפילו אמרו לי שאני דומה לבריטני (איכסססססססססססס למה אומרים לי את זה!!!) אבל אףפם לא לפינק... מוזר!!!

למעלה