לאבי שלום

galoram

New member
לאבי שלום

אורטופד שרוצה לנתח אותי ביקש ממני חוות דעת מאורטופד אחר. האם אני זכאי לחוות דעת במרפאה פרטית שלו ממשרד הביטחון,כי המזכירה אמרה לי שהוא יקבל אותי במרפאה ציבורית?

עָנת

New member
אם הרופא יקבל אותך במרפאה הציבורית

למה אתה חייב ללכת אליו פרטי
לדעתי האישית משרד הביטחון לא שש לתת הפניות לרופאים פרטיים(זה הון תועפות) הייתי מספר לא מבוטל אצל רופאים פרטיים עקב נכותי,ומעולם לא ביקשתי החזר. אולי טעיתי
אבי,האר עינינו בבקשה
גל,בכול מקרה

shanis

New member
אם אני לא טועה..

אתה זכאי להחזר הוצאות על בדיקה במרפאה פרטית אחת לשנתיים בהנחה כמובן שמדובר בנכות המוכרת. כמו שציינתי מדובר בהחזר הוצאות עד סכום מסוים. מעבר לזה אם יש לך מושלם אתה זכאי לחזר הוצאות של עד 700 ש"ח ,נדמה לי, עבור בדיקה במרפאה פרטית.

AVI359

New member
GALORRAM

GALORAM שלום רב חוזר 1450 ..ביקור חות דעת שניה אצל רופא פרטי לאחר אישור רופא מחוזי+מרחבי והודעה על גובה החזר כספי כנגד קבלות וחות הדעת של הרופא. במידה והנכה מעונין בביקור בשר"פ תוצא הפניה ולא יהיו החזרי הוצאות. אני מקוה שזה עונה על השאלה. אגב עניתי על נושא זה מספר פעמים בכל הפורומים. בברכה אבי

עָנת

New member
../images/Emo26.gifשר"פ../images/Emo36.gif

סליחה על הקליטה האיטית(אולי באשמת
? האיטי לאללה) נכה צה"ל שאמור להיות בשר"פ(עקב נכותו הקיימת) משרד הביטחון יתנו לו הפנייה לזה,בלי שום בעיות,או שרק ועדה או רופא מרחבי יכולים לאשר זאת? יש הגבלה לביקורים?

matt52

New member
תודה לענת../images/Emo39.gif

על פירסום הוראה מס' 80.24 לגבי מענק השתתפות ברכישת טלפון סלולרי להתקנה ברכבו של נכה קשה. פירסום הוראה זו יתן לי את הכלי לפנות לאחראי על הרכב הרפואי ולטעון שישנה הוראה למענק ולא כמו שהוא ענה לא קיימת הוראה ולכן לא מאושרת הבקשה לקבלת המענק. לילה טוב

עָנת

New member
אני מתנצלת מעמקי נשמתי

שהוראות כתובות אך עדיין לא ערכתי את זה בצורה מסודרת(התוכנית שלי,
לרשום בדף 1 את כל ההוראות,מסודרות ע"פ הקטגוריות המתאימות,ולהדביק הקישור בראש הפורום. התחלתי כבר לעבוד על זה,עדיין לא סיימתי. אני מצרפת את מה שהספקתי לעשות

matt52

New member
הוראות האגף

ענת עלי והצלחי במה שאת עושה ,עינתי במה שהספקת לעשות וזה נראה מצויין!!!!

עזורא

New member
הלו מטי52

טוב לראות אותך גם פה ואני שמח על כך תעשיר את הפורום בתמונות המדהימות שלך וגם מידיעותיך עזרא

עָנת

New member
עזורא,איזה כייף לנו,אתה איתנו ../images/Emo23.gif

נו,הילדה שיפרה ציונים

עזורא

New member
הכל בסדר../images/Emo150.gif

למה תגובתי לא התקבלה? מעניין גם עכשו ניסיון

עזורא

New member
לחזור לכאן או לשם../images/Emo150.gif

יותר מכל כיף להיות מחובר. למעשה הניתוק היה קליל אך "האיום" עשה את שלו. טוב לאט לאט נכנס לעינינים בחזרה. לילה טוב עזרא הסופר עכו

AVI359

New member
לענת היקרה

ענת שלום רב לא נאמר שטיפול בשר"פ הינו הטיפול התקני,אלא,בתור חות דעת נוספת יש אפשרות להשתמש בשרות זה-תוצא הפניה ע"י הרופא בלשכה וצטטו חוזר 1450 . שלא תקפאי בירושלים עיר הקודש. בברכה אבי

עָנת

New member
אבי,תודה לך על המידע החשוב../images/Emo45.gif

לא ידעתי שבאיזו דרך אפשר להגיע לשר"פ,בלי לקחת משכנתא
. ואגב,שר"פ נמצא גם בת"א
המידע הנ"ל יוכנס לשאלות הנפוצות של הפורום

shanis

New member
תרשו לי לתקן/לעדכן - שר"פ בהדסה

אני הייתי כמה פעמים בשר"פ בהדסה. המזכירה הרפואית אמרה לי שלשר"פ בהדסה הם לא יכולים להוציא הפניות ואני משלם ומקבל החזר. לא ביקשתי אישור מהרופא המחוזי ובטח שלא מהמרחבי. בכל הפעמים הגשתי את הקבלות וקיבלתי החזר כמעט מלא בלי שום בעיה. ד"א הבדיקה בשר"פ לא כ"כ יקר : 700 ש"ח לפעם הראשונה ובאיזור ה-500 לפעם השניה.

עָנת

New member
לגבי עלות הבדיקה,כתבתי בציניות../images/Emo13.gif

זה בהחלט לא יקר!(אפשר לעמוד בזה) איזה חידוש מרענן וחיובי. הייתי מספר פעמים בשר"פ,ומעולם לא חשבתי לבקש החזר
טוב שיש פורומים ע"מ לדעת,לשמוע,ללמוד,ולהבין ולהפנים
!

למעלה