לאביחי

היפה5

New member
לאביחי

אתם כל הזמן מוסרים תאריכים חדשים לפתיחת העונה השלישית וכל פעם משנים אותה אמרתם שהעונה מתחילה ב-15 במאי ואחרי זה אתם אומרים שהעונה מתחילה ב-29 במאי אז תחליטו כבר סופית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו לא קובעים מתי מתחילה העונה

השלישית בהתחלה היה כתוב באתר של רשת שהעונה תתחיל ב- 15/5 ועכשיו שינו את זה ל- 29/5 *ותילמדי לשרשר הודעות*

אעע מאמי שמעי שניה אביחי עכשיו

בסבב בהופעות..!(אביחי אל תיכעס עליי טוב..
) כל מה שאת רוצה לימסור לו במסרים אליי בלבבד אני המארגנת האישית שלו כמובן שהוא יחזור אני יודיע לו (אביחי פליז אל תתעצבן חחחח)

קודם כל - תלמדי לשרשר../images/Emo70.gif - או במסר,

או אל תשלחי, כי זה פשוט מציף ת'פורום
וחוץ מזה, אביחי לא מבלבל, אז את תמציאי, וגם- אביחי לא משנה- הוא פשוט מעדכן!!!! ואת לא יכולה להגיד לאביחי "תחליט כבר סופייייייייתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!" כי אביחי לא קובע! תחשבי פעמיים לפני שאת פותחתת סתם הודעה חדשה, או מציפה את הפורום...

אביחי 33

New member
חח עשיתי משהו רע../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

חח אני מעדכן לפי מה שאני שומע מאמי.. בכל מקרה כמוש הודיה אמרה אבל הפעם מש רציני אני יזוז עוד מעט לטקס יום העצמאות כי אני יופיע שמה בע"ה
אוהב מיליון
אביחי

חח אביחי יש לך פגישת מעריצות

היום בשעה:15:30 מקווה שתגיעי חחחחחחחחחחחחחח... נא להביא 20 ש"ח (סתם..)הם עוד יקחו את זה רציני..

כנסי ותראי:

באתי להחזירר לך ולהתחיל לקלל אותך בחזרה אבל עלי את לא תצליחי אני לא ארד לרמה הנמוכה שלך אז לכי לנסות את זה על מישהו אחר!!!

יעל 13

New member
חח מי שמדברת על רמה נמוכה

אני זאת אם כבר שלא צריכה לרדת רמה שלך!

באמת? אז למה את מקלל אותי כאן

בפורום תראי לאיזה רמה נמוכה ירדת אבל מה איכפת לי הלוואי שתמשיכי כך את ילדהההההההההההההההההה מכוערתתתתתתתתתת בנשמהההההההההה

למעלה