לאביבה....

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
לאביבה....

הכנתי לבד, שני חפצים אדומים לחדר השינה. הסיפור הקטן שמאחוריהם הוא שבחופשה המשפחתית בכנרת לקחתי איתי מפיות ודבק והתחלתי להדביק על חלוקי נחל. עשיתי אחת כזו, אדומה שמצאה חן בעיני, אז החלטתי שעל פי דברים שלמדתי ממך, אכין עוד אחת. והנה הן שתיהן כאן. SORRY שהתמונה לא יותר מידי ברורה,הכיוון הכללי זה אדום עם ציורים עדינים של פוזלי בצהוב/זהב. אז באיזה כיוון בחדר השינה כדאי לשים אותן???

מממממממ........

זה יפה, מעניין, לא ממש חי... לא הייתי שמה שתי אבנים, אפילו עטופות באדום ומצוירות...בחדר שינה. אבן היא אבן בסופו של דבר... זה כמו לצבוע ארון ישן מאוד בצבעים חיים ויפים בסופו של דבר זה ארון ישן... במקרה של ארון זה לא כל כך נורא כמו משהו מסמל אהבה בחדר שינה... אולי שימי אותן במקום אחר בבית, מקום שבו אתם יושבים ביחד... למרות שאני...לא הייתי שמה אבנים... מתנצלת אם אני לא ממש איתך במקרה הזה... מקווה שעזרתי בכל זאת במשהו... יום נעים

dusa

New member
אם כך, עוד שאלה...

ולמה לא שמים אבנים בתוך הבית??? ואם כן בתוך הבית, אז איפה כדאי?

אבנים שייכות ליסוד האדמה

הסוג, הצורה והצבע שלהן יכולים לשנות אתה מיקום שלהן בבית. אפשר לשים אבנים באזור האדמה בבית או באזור שצריך חיזוק של יסוד האדמה, או לחילופין אזור שצריך למתן בו את השפעת המים, כמו למשל בשירותים. לא אמרתי שלא שמים אבנים בתוך הבית אמרתי שלשים אבנים בתור סמל לזוגיות בחדר שינה לא כדאי... אם את רוצה לשים בחדר שינה אבנים ללא שום מטרה אז בכיף, אם יש מטרה לזה, אז שיהיה משהו יותר חי ולא כל כך מקורקע. יש הרבה בתים שיש בהם ציפויי אבן בקירות. ותמיד, מאוד חשוב מה עוד יש בבית או בחדר... למה מכוונת השאלה שלך? ערב נעים dusa

למעלה