לאבו דני!

לבי

New member
לאבו דני!

יש לי כמה בעיות: דבר ראשון אני מחפשת חווה שבה אוכל ללמוד רכיבה בסיגנון אנגלי ודבר שני אני מחפשת כמו קטיפה את המקום שבו נמצאים שבועיים עם סוסים ומטפלים בהם. אני ישמח אם תוכל לעזור לי. ביי ביי ליבי, ירח

אבו-דני

New member
אבו-דני ו...הסגנונות

--- משהו על סגנון רכיבה ..משהו אישי יש לי חבר שהוא נוהג בגי´פ בסגנון אנגלי במקום לשים את יד שמאל על עדן החלון כמו סגנון מרוקאי הוא שם יד ימין על ידית ההילוכים ורגל שמאל ישר בקו אופקי כל איש והסטייל האישי אבל כולם לבסוף מגיעים כמוני למחוז חפצי.. עכשו רציני...סטייל הרכיבה זה עניין אישי ולכן תצטרכי לבד להחליט באשר ללשכת עבודה סוסים..אני מציע לפתוח דפי זהב ולהתחיל בסדרת טלפונים בין כל חוות הסוסים אולי תפלי על דבר חיובי..ולי רק נותר לאמר לך הלוואי שתצליחי!!!!!!!!

לבי

New member
תודה רבה!!!

הבעיה היא שאני לא מוצאת! חיפשתי בהרבה מקומות אבל אני מחפשת משהו טוב.. עם תחרויות.. אני מחפשת אתגר!!!

K A R I N

New member
לבי מתוקה ../images/Emo140.gif

רק רציתי לומר לך שתדעי, שבסגנון הרכיבה האנגלי לא כל כך מהר מגיעים להתחרות, זה דורש הרבה זמן ואימונים, יש שלבים שעלייך ללמוד לפני שתגיעי להתחרות. לכן אני ממליצה לך לא ללכת לרכב רק בכדי להגיע לתחרויות, אלא כדי להנות, כדי ללמוד לטפל בסוסים, כדי להשתתף בספורט הרמוני שבו נדרש תיאום והבנה בין הרוכב לסוסו... באשר לחוות אני אבדוק עבורך ואחזיר לך תשובה בהמון אהבה
קארין

טוהר17

New member
ליבי, שלום לך.

לפי מה שהבנתי מהודעותייך, את מהמרכז, רוצה רכיבה אנגלית ורצה לטפל. הבנתי נכון? אם כן, הרשי לי להמליץ על לך על בי"ס חקלאי כנות, על יד גדרה. את לא חייבת ללמוד בביה"ס כדי לרכב שם, מניסיון. גם אני רכבתי שם כמעט שנה, אבל בגלל נפילה התיישאתי, ועברתי ללמוד רכיבה מערבית..אבל את הסיפור הזה נשאיר לפעם אחרת.. אז אם לא הבנתי נכון, או אם יש לך שאלה, את מוזמנת לכתוב לי. שבוע טוסט.

למעלה