לאבד את יעצמי

joseph18

New member
לאבד את יעצמי

אני מנסה לחשוב תמיד , איפה אבדתי את עצמי , את האדם שבתוכי ואת מה שהייתי .אני מרגיש שאני נמצא בתוך מירוץ בלי נקודת סיום בחיים האלה . אני רץ מבלי לדעת לאן , אני כל הזמן מסתכל אחורה , אני לא באמת יודע מה אני מרגיש היום ולמי , אני יודע שידעתי לאהוב בצורה עזה אבל ידעתי לכאוב בצורה לא רגילה . אני לא מצליח להבין מה באמת קרה לי ולמה הייתי חלש כל כך לכל הדרמות האלו . ואני לא יודע באיזה סרט אני חי . הכאב בסופו של דבר שיתק אותי והפך את ליבי לאבן והקשה כל איבר בגופי . הרצון הזה להשיג משהו שהוא לא שלי ולעולם לא היה שלי הוציא אותי מדעתי , ואני בורח , כל הזמן למקום אחר בתקווה שהמלחמות שיש בי יפסיקו , אבל אין להי סוף . אני חושב שביום שראיתי אותה שוב , ליבי התמלא ברגשות עזים והמפגש הזה גרם לי להבין מאיפה הכל התחיל , אהבתי אותה בצורה בריאה , זאת הייתה האהבה הראשונה שלי והיא באה באינטנסיביות כזאתי שלא יכולתי להתנגד לה , ונסחפתי לתוך מערבולות של ריגושים ושקרים , היא לא באמת ידעה מה היא עושה , היא הייתה ילדה בחופשה הם אמרו , אבל הכאב חדר כל כך עמוק , שכבר בשלב זה חצי ממני כבר היה גמור . החיבור איתה מחדש תיקן כל כך הרבה , זה מילא אותי והרגשתי שלם , יכולתי להרגיש , בזמן המפגש , איך הדמעות זולגות והרסיסים שבים למקומם ומתאחדים , השפע והמילוי מהמגע שלה זה זה שנתן לי להבין כמה האהבה הזאת הייתה גדולה . וכמה האכזבה הייתה קשה , וגם שניסיתי להמשיך הלאה , היא תמיד הייתה במקום הראשון ולא באמת הפסקתי לחשוב עלייה אף יום אחד בחיים שלי . במלחמה הזאת היו רק מפסידים , אף אחד לא קיבל את מה שהוא רצה . האגו והמעמד שבר הכל . והמרחק , כמה מר הוא יכול להיות ? והשקר ? כמה דם יכול הוא להוציא . באיזה שהוא שלב , הקול שלי השתתק ולא יכולתי להוציא מילה ואפילו לעשןת צעד , חליתי . והתקווה ? זה הדבר הכי פחות חיובי שיש , ניסיתי לעזור וגם אותה אהבתי ולא פחות , אומנם המתנתי שנה כמו זומבי אבל היא רק החמירה את המצב וגמרה עליי לגמרי , כמה היא יכלה לשקר , היא אף פעם לא הייתה שלי , כמו שהוא אמר היא הייתה בתוך חלום , וגם היא תברח יום אחד , כמוני , אני לא יודע למה חשבתי שלברוח , לחייך ולהגיד שהכל בסדר יפתור את הכל , זאת הייתה אשליה , כול השנים האחרונות היו אשליה אחת גדולה , שם האמנתי עוד באהבה , יכול להיות שהיא קיימת , אבל היא לא מה שחוויתי , זה היה קצת יותר . ואולי לא קוראים לזה אהבה בכלל . אז נאבדתי וטבעתי ושיקרתי ועבדתי עם עצמי על החסינות , כי בעולם כזה אין ברירה בכלל , אז אני מנסה לאסוף את השברים אבל יש לי חורים בידיים , ואני כל הזמן קורס ועדיין לא מצאתי את מקומי . גם איתה , על אף שאני מרגיש אלייה , זה לא אני , אני משהו אחר , מישהו אחר שנאבד איפה שהו בין אשליית האהבה ומערבולות התקווה , ויכול מאוד להיות שלא אצליח להתאהב שוב אלא אזרום ויכול להיות שאני לא אמצא את מה שהייתי . הכל רועש בפנים ואני לא יודע אם יום אחד אוכל למצוא מרפא , ואני לא יודע אם משהו יכול להשקיט את הצעקות האלה שיש לי בפנים , אני אדם חצוי , חצי מאושר וחצי שבור , כי אבדתי אותה איפה שהו , איזה יום אחד שכבר לא נותרו בי כוחות להלחם . אני חושב שהבנתי מי אני רק שאיבדתי את מה שהייתי .

מילי1991

New member
עצוב

קשה להבין מכל הכתוב בדיוק מה קרה ואיפה היתה הבעיה אבל אכן נשמע בתור פספוס/אכזבה

מאיה לי8

New member
תראה

שעוד תצליח להתאהב שוב ובגדול. הלב שלך יתעה שוב ושוב איפשהו בדרך עד שיגיע לידיים הנכונות.

גרוקל

New member
מזדהה לחלוטין

מזדהה איתך לגמרי,
מכיר את ההרגשה.
אני בעצמי התמודדתי אני עדיין מתמודד בצורה כלשהי עם רגשות דומים..

danielah92

New member
וואו

אפשר לראות שאתה אדם כ״כ אמונציונלי! לפי כל התחושות העמוקות שהעברת, אני בטוחה שזהו רק שלב מעבר עבורך וללא ספק אתה שוב תתאהב.

למעלה