לאבא שלי, שהוא הכי שלי:

לאבא שלי, שהוא הכי שלי:

אני כל כך שמחה לאחל לך: יום הולדת שמח.
יום הולדת 90, WOW...
איזה גיל גבורות! ואחרי כל מה שעברת לאחר תאונת הדרכים הקשה, זה עוד יותר WOW! למדתי ממך כל כך הרבה ב-8 החודשים האחרונים, למדתי על: כוח רצון, על נחישות, על לא להרים ידיים כשקשה, כשכואב, על חוזק פנימי, על אופטימיות, ועל חוש הומור. אף בן-אדם אחר בן 90, לא היה עושה את המאמצים האדירים והכבירים שאתה עשית ועושה כל יום מחדש! אתה איש מדהים בעיניי! לפני 8 חודשים, אף אחד מאיתנו לא האמין שתוכל ללכת שוב, אבל אתה, שבור לחלוטין אחרי התאונה...הולך! הולך עם הליכון, וגם מתעקש ללכת עם מקל ההליכה שלך. גם חזרת לשחק ברידג' עם החברים שלך, ממש כמו פעם. אתה מתעקש לחזור להיות עצמאי, בדיוק כמו שהיית לפני התאונה. למזלנו נישארת צלול לחלוטין, אתה מעורה בכל מה שקורה בעולם, ואתה פשוט הגיבור האמיתי שלי!!! אני גאה בך, אבא! גאה ומאושרת להיות הילדה שלך. אוהבת, ומאחלת לך המון מזל טוב, עד 120 שנים של בריאות, והלוואי שבחיים לא יכאב לך יותר! אמן! וחמסה עליך!

מרגש מאוד לקרא....../images/Emo49.gifלאביך החמוד

המוני
ממני מאחלת לו סופר בריאות....
.. הוא איש נחוש עם רצון אדיר ..בראוו!!!!!!!!
יש מה ללמוד ממנו על התמודדויות..
כל הכבוד!

woodstone

New member
חוף, את גדולה!

לפעמים בתוך קצב החיים המטורף בו אנו חיים אנו שוכחים להודות, להעריך ולהוקיר את האנשים החשובים לנו באמת. הלואי ותשמשי דוגמא ותתני אומץ לעוד הרבה אנשים לאמר את מה שהם מרגישים. שולחת לך את אהבתי עירית

נוגרי

New member
המון מזל טוב לאביך . אני חייבת ...

להראות לאימי מה שכתבת . אימי בת 86 עצמאית לחלוטין אך לפעמים קצת מדוכאת מהגיל .

ים כחול

New member
חופינה ריגשת אותי ../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לו שיהיה בריא חזק ומאושר תמיד אמןןןןןןןן !!!
מרגש לקרא מה שכתבת

הדור

New member
חוף לאבא ברכות והמזל שלו../images/Emo24.gif

שיש לו בת כמוך נשיקות וחיבוק לך

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif תודה לכולכן. והנה על

רגל אחת, בכדי שתבינו איזה מאמצים אדירים אבא שלי עושה כל יום מחדש: אבא שלי עבר תאונת דרכים מאוד מאוד קשה לפני 8 חודשים. מאז הוא סיעודי לגמרי. אבא שלי היה סופר עצמאי, עשה הכל לבד, ה=כ=ל!, הוא היה בדרך למשחק בריד´ג כשנהג מאנייק פגע בו, העיף אותו לשימשת המכונית, (אבא שלי שבר את השימשה מעוצמת המכה), נחת על הכביש ועוד ניגרר על הכביש. הוא שבר את רגלו ב-3 מקומות, עבר ניתוחים ויש לו קיבועים של פלטינות וברזלים ברגליים, שבר צלעות, חוליה בגב, ועשו איתו גם פאשלות רפואיות בבית חולים יוספטל, ובבית חולים בילינסון. (קיבעו לו את הרגל בצורה עקומה), בקיצור 8 חודשים הוא שוכב בסיעודית, עם טיטולים, קטטר, צריכים להאכיל אותו, להקים אותו מהמיטה, לקלח אותו ועוד ועוד ועוד. והוא חזק!, והוא נילחם, והוא כבר הולך בעזרת הליכון, ומתעקש ללכת גם על מקל ההליכה שלו, אותו מקל הליכה שהיה איתו בזמן התאונה ולא נישבר. לכן אני אומרת, שיש לי אבא מדהים, איש משכמו ומעלה, שמתעקש להמשיך להיות עצמאי, הוא פשוט גיבור בעיני. למדתי ממנו מה זה כוח רצון, מה-זה להתעקש לנסות, מה-זה לא להתייאש, ועוד ועוד ועוד. (ביום שישי, אבי יהיה בן 90, חמסה עליו!!! אף קשיש בגיל שלו לא היה מגיע להישגים שהוא הגיע אחרי מעט חודשים, אחרי התאונה!, בוודאות!, כל אחד, היה מרים ידיים, ולא מנסה אפילו. אבא שלי מתעקש להמשיך להיות עצמאי, לכן הוא הולך עם ההליכון, עושה פיזיוטרפיה, וחולם לחזור לחדר שלו, בדירת הקודמת...... יש בי התרגשות גדולה לחגוג עם אבא שלי, ואני מאחלת לו רק בריאות, ושלא יסבול יותר בחיים,כי לא מגיע לו לסבול!!! זהו על רגל אחת, הסיבה שאנחנו יורדים לחגוג לו יומולדת בהתרגשות גדולה........ המון תודה לכן, לכולכן. נילי.

מזל טוב לאבא שלך

והלואי שכל מה שאת מאחלת לו יתגשם, וטוב ללמוד מזקננו שכן הם הם מלח העולם.עד מאה כעשרים וללא כאבים מיותרים.

Ros3mary

New member
מרגש לקרוא את דברייך

פגשתי אותך כל כך הרבה פעמים ואף פעם העצב לא ניכר בך,תמיד שמחה ושובבה. מאחלת לאביך כל טוב ,בריאות ואושר,עד 120,הלוואי...

ofronet

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo24.gifוכמו שתמיד אומרים

התפוח לא נפל רחוק מהעץ!!!! חיזקו ואימצו!! ושיהיו רק בשורות טובות!!

ים כחול

New member
../images/Emo23.gifחופינה הסיפור מדהים !!!!../images/Emo23.gif

לאט לאט אני מגלה כל פעם מחדש איזו משפחה מיוחדת אתם !!!! רק מהסיפורים המרתקים שלך
ימוש

osni

New member
חוף!!!!!! - כל כך מרגש ../images/Emo23.gif

מאחלת לאביך בריאות ואריכות ימים ומצדיעה גם כן לנחישות ולהתמדה.

יעל :-)

New member
חוף!

כתבת הודעה נפלאה ומרגשת. אני שמחה מאוד בשמחתך. אביך נשמע בן אדם חזק ומדהים. אני בטוחה שגם הוא גאה בך. מאמינה שאהבתך הגדולה אליו עוזרת לו להתמודד עם הרגעים הקשים בצורה טובה יותר, ונותנת לו הרבה כח. אני מאחלת מזל טוב והרבה בריאות.

למעלה