לאבא שלי יש סולם

לאבא שלי יש סולם

נאום החתונה של חתן הומו. פשוט חובה לראות ולשמוע. (אומנם זה ישן אבל עדיין אקטואלי) הבאת הסרט על ידי לכאן אינו מעיד על היתר הלכתי כל שהוא - כלל לא וכמובן שאינו מעיד על הסכמה / אי הסכמה מצידי לחתונה של הומואים... מה שכן הנאום עצמו ריגש אותי ותו לא. אתם מוזמנים לשמוע אותו ולהביע את דעתכם על הנאום ולא על המהלך שלאחריו (דהיינו חתונת הגייז...). כנסו לקישור המצורף מטה... -------------------------------------------------------------------------------------------------- ראו תגובות של טוקבקים בתחתית הסרט: מקסים וכל כך מרגש!!! חשוב להעביר הלאה! יובל, כל הכבוד על המילים החכמות והמרגשות כ"כ. akuahou1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ANAT BOR מילים מרגשות ,שהעלו בי דמעות ומחשבות. היופי ,החום הרגישות והאמת שלך חודרים ללב. הלוואי שיגיע יום ,וליבו של האב יכיר, יפנים יאהב ויקבל אתכם כזוג וכמשפחה בישראל , יש מה להתגאות בבן כמוך --------------------------------------------------------------------------------------------------- מהמם , מרגש , בכיייתי ! shani4138 --------------------------------------------------------------------------------------------------- ואו, אחד הדברים המרגשים והמדהימים שיצא לי לשמוע בתקופה האחרונה. הלוואי וסטיגמות ישתנו מתישהו, אני לא מאמינה שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום. זו בהחלט גאווה להיות אבא לבן כמוך. sap168 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ פשוט מקסים ומרגש!!!מעבירה הלאה taloza1 -------------------------------------------------------- מדהים eido0070 ------------------------------------------------------ wow!!!!!ממש מרגש ronen1975 ---------------------------------------------------------

לפי הכותרת זה נשמע כאילו מדובר...

בשיר הילדים המפורסם... אבל לא. אגב, משיחות רבות שקיימתי עם הרבה הומואים שהכרתי כאן, בפייסבוק ובעוד אתרים נוספים התברר לי שחוסר דמות אבהית בבית "תרמה" לאחד הבנים בבית (או כמה מהם) להיות הומואים? מה אתם אומרים על זה?

למעלה