לאא לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mozbaven2

New member
לאא לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לכל היבניקים!!!!!!!!! חשבתם פעם על שנת שרות עם אופי אחר , אני מציע לכם לבחון את המדרשה הישראלית למנהיגות חברתית ........- "נחשון". שנה של אתגרים, חוויות, ידע, טיולים, פיתוח כושר מנהיגות ומודעות חברתית . זאת הייתה השנה הכי מדהימה בחיי. לפרטים נוספים.. צרו איתי קשר במייל: [email protected] בתודה אוריאל.

royelmo

New member
שאלה

"שנה של אתגרים, חוויות, ידע, טיולים, פיתוח כושר מנהיגות ומודעות חברתית ..." - את המשפט הזה כל מכינה אומרת! למה כדאי לי דווקא לבוא ל"נחשון"???

mozbaven2

New member
תשובה

בשורה תחתונה, אתה צודק. מה שיש לי להגיד לך זה, תבוא אלינו ליום פתוח , תבחן , תראה את המקום, האנשים ותחליט . העיקר שתבחון אותו מקרוב. לפרטים צור איתי קשר: 067-577792 בתודה אוריאל

mozbaven2

New member
נו באמת

הכוונה הייתה למשוך תשומת לב כי זה נושא מאוד חשוב . אז אנא התייחסו ברצינות. בתודה מראש אוריאל

למה נחשון?

חוץ מהפרסום שנשמע כמו כל ש"ש, מה יש לנחשון שלאחרים אין? מה זאת בכלל "נחשון"? מי מגיע לשם? האם יש לה אופי דתי? מה הערכים שלאורם היא מקיימת את עצמה? מי הם האחראים עליה? או במילים אחרות: למה נחשון?

mozbaven2

New member
תשובה

אני יכול לענות לך על כל השאלות בעמוד שלם, את האמת זה לא יספיק, ואין לי כוח לכתוב כל כך הרבה. אסביר לך יותר טוב בטל: 067-577792 צור איתי קשר בבקשה זה נושא מאוד חשוב בתודה מראש אוריאל

למעלה