לאאא! השיר שלנו עקפו את אורלנדו בלום בפוסטרמאניה בראש1!! חייבים להצביע: www.rosh1.co.il קדימהההההה
א אורה בלום New member 28/4/04 #1 לאאא! ../images/Emo20.gif השיר שלנו עקפו את אורלנדו בלום בפוסטרמאניה בראש1!! חייבים להצביע: www.rosh1.co.ilקדימהההההה
לאאא! ../images/Emo20.gif השיר שלנו עקפו את אורלנדו בלום בפוסטרמאניה בראש1!! חייבים להצביע: www.rosh1.co.ilקדימהההההה
T T u r n e r 1 New member 28/4/04 #3 ../images/Emo41.gifנצלוש שירשור../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif הנה תמונה מהסט של טרויה אורלנדו עם כלב... איזה ממי (לא הכלב)
../images/Emo41.gifנצלוש שירשור../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif הנה תמונה מהסט של טרויה אורלנדו עם כלב... איזה ממי (לא הכלב)
K karin byrne New member 28/4/04 #5 יאאאאאא איזה מושלםםםםםםםםם!!!!!!!1 איזה יפיוף אורלנדווו......והכלבבב....איזה חמודדדדדדדדדד...יאאאאאאאאאאאאאא *מקנאה בכלב*....זו הפעם הראשונה בחיים שלי שאני רוצה להיות במקום כלב....איזה מאמיייייייייייי אורלנדווווווווווו.........
יאאאאאא איזה מושלםםםםםםםםם!!!!!!!1 איזה יפיוף אורלנדווו......והכלבבב....איזה חמודדדדדדדדדד...יאאאאאאאאאאאאאא *מקנאה בכלב*....זו הפעם הראשונה בחיים שלי שאני רוצה להיות במקום כלב....איזה מאמיייייייייייי אורלנדווווווווווו.........
K karin byrne New member 28/4/04 #7 מאוד חמודים.... הכלב בתמונה מושלם....איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדד....
T T u r n e r 1 New member 28/4/04 #8 דרך אגב זה הכלב של אורלנדו! הוא אימץ אותו! כן באמת ככה היה כתוב באתר וזה אתר אמין מאוד!
K karin byrne New member 28/4/04 #9 איזה חמודדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!! כל הכבוד לאורלי המושלםםםםםםםםםםםםם.....איזה חמודדדדדדדדד.......כלב כזה חמוד איך אפשר שלא לרצות לאמץ?!איזה כלב מתוק....ואורלנדו...איזה מאמייייייייי....
איזה חמודדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!! כל הכבוד לאורלי המושלםםםםםםםםםםםםם.....איזה חמודדדדדדדדד.......כלב כזה חמוד איך אפשר שלא לרצות לאמץ?!איזה כלב מתוק....ואורלנדו...איזה מאמייייייייי....
נ נטלי007 New member 28/4/04 #11 אורלנדו אימץ כלב../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif.. אין, פשוט אין עליו...איזה יש לו!!.. גם הוא וגם הכלב . מתוקים לאללה!!
אורלנדו אימץ כלב../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif.. אין, פשוט אין עליו...איזה יש לו!!.. גם הוא וגם הכלב . מתוקים לאללה!!
T ThisIsJustME New member 28/4/04 #10 אוווו בונבון שכמותו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
° °•°PrinCesS°•° New member 28/4/04 #12 ../images/Emo99.gif אה, ואני מבקשת להפסיק לדבר על הסקר בפורום. רק במסרים האישיים.. כי כבר יש שני שרשורים בנושא ולא צריך עוד
../images/Emo99.gif אה, ואני מבקשת להפסיק לדבר על הסקר בפורום. רק במסרים האישיים.. כי כבר יש שני שרשורים בנושא ולא צריך עוד
י יסמין טרוגובוף New member 28/4/04 #15 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את צודקת.. למרות שאנחנו חיייייייייבות לעקוף את כולם שם צריך קצת להנמיך את המינון.. לפחות לשבוע הקרוב.. כשיהיה השבוע האחרון של הבחירות נסכים להציף... (אני יסכים לפחות... )
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את צודקת.. למרות שאנחנו חיייייייייבות לעקוף את כולם שם צריך קצת להנמיך את המינון.. לפחות לשבוע הקרוב.. כשיהיה השבוע האחרון של הבחירות נסכים להציף... (אני יסכים לפחות... )
י יסמין טרוגובוף New member 28/4/04 #14 איזה מממממממממממממי!!../images/Emo107.gif יאאאא איזה חמודיםםםםם
א אורה בלום New member 28/4/04 #4 כן, אבל... ../images/Emo20.gif הוא למטה ולא ממש רואים אותו... וגם אני מביאה עדכונים שתדעו אם חשוב להצביע או לא לבנתיים.. ועכשיו חשוב מאוד "השיר שלנו" עוקף את אורלי!!!!!
כן, אבל... ../images/Emo20.gif הוא למטה ולא ממש רואים אותו... וגם אני מביאה עדכונים שתדעו אם חשוב להצביע או לא לבנתיים.. ועכשיו חשוב מאוד "השיר שלנו" עוקף את אורלי!!!!!
T ThisIsJustME New member 28/4/04 #13 ../images/Emo26.gifאבל לא צריך לפתוח לזה כל פעם שרשור חדש...פשוט תנצלי איזה שירשור כי זה מוריד מלא הודעות למטה... וחבל לפתוח כ"כ הרבה הודעות חדשות כי אז לא שמים לב לההודעות האחרות
../images/Emo26.gifאבל לא צריך לפתוח לזה כל פעם שרשור חדש...פשוט תנצלי איזה שירשור כי זה מוריד מלא הודעות למטה... וחבל לפתוח כ"כ הרבה הודעות חדשות כי אז לא שמים לב לההודעות האחרות